Tanışma

ceyhuncinar

Yeni Uye
Herkese Merhaba,

Adı : Ceyhun
Soyadı : ÇINAR
Nereden : İstanbul
Mesleği : IT Danışman
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Araba, Uçak/Heli Simulasyon
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 1 Yıl
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Simulasyon ile ilgili ararken buldum
Kullandığım Model(ler) : Art Tech 6 Kanal, Drift Car

Tanışma

Aramıza Hosgeldin Ceyhun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanışma

Hoşbuldum

Öncelikle böyle bir forum ve forumdaş arkadaşlar için. Forumu biraz araştırdım ve sorunu çözdüm. Çok faydalı bir forum kesinlikle ama ilk bakışta görünce sorunumu çözemedim biraz konu arası gezmek gerekti :) Müsait olduğumda benim gibi Windows 8.1 için kullanmak için yazı yazmayı düşünüyorum sizin içinde uygunsa ya da ben göremediysem. ilgili konu sabit olursa çok faydalı olur düşüncesindeyim.

1. Phoenix 5 Art-Tech ile nasıl çalıştırılmalı ? (PhoenixRC.exe adını PhoenixRC_.exe olarak değiştirin ve sonrasında Simulator.exe adını PhoenixRC.exe olarak değiştirin)
2. Art-Tech kumanda ile çalıştırma (Öncesinde 3.0 versiyonda kullandığım launcher ile çözerek çalıştığını gördüm ama test edemedim)

İyi Akşamlar

Tanışma

Ceyhun ÇINAR' Alıntı:
Hoşbuldum

Öncelikle böyle bir forum ve forumdaş arkadaşlar için. Forumu biraz araştırdım ve sorunu çözdüm. Çok faydalı bir forum kesinlikle ama ilk bakışta görünce sorunumu çözemedim biraz konu arası gezmek gerekti :) Müsait olduğumda benim gibi Windows 8.1 için kullanmak için yazı yazmayı düşünüyorum sizin içinde uygunsa ya da ben göremediysem. ilgili konu sabit olursa çok faydalı olur düşüncesindeyim.
Öncelikle sorununuzun çözülmesine sevindim. Yaşadınız sorunu ve çözümü bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz Ceyhun Bey.

Aslında söyle bir konu başlığında benzer çözüm paylaşıldı ama herhalde başlık kısmı farklı olunca gözden kaçıyor.

Özetle siz de tecrübelerinizi bizlerle konu olarak paylaşın. Biz de konuyu Indeks ilave edelim ki benzer sıkıntı yaşayanlar kolaylıkla çözüme kavuşsunlar :RCKolik: