Tanışma - Metehan Sağlam

wiseacre

Yeni Uye
Merhabalar;
Merdivenin ilk basamağına 3.5ch model heliyle başlayarak bastım %p.Daha sonra 4 kanal v911 ile devam ettim artık bir basamak daha atlamak adına 6 kanala geçiş için 977 ve 922 arasında kalıp forum sayesinde buna karar vermeye çalışıyorum bu aradada bu hobinin verdiği eğlence ve uçma hissinin mutluluğu beni model uçak yapmaya sürükledi parçalarını sipariş verdiğim bu modeli umarım yakın zamanda bitirip Uçak konusundada ilk adımımı atmış olurum. Herkese kırımsız , sorunsuz uçuşlar ve iyi eğlenceler... :RCKolik:

Adı : Metehan
Soyadı : Sağlam
Nereden : Trabzon
Mesleği : İç Mimar
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli , Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Acemi
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : google
Kullandığım Model(ler) : 3.5 heli , v911

Tanışma - Metehan Sağlam

Hoşgeldiniz Metehan bey , forumumuzu keyfini çıkarak okuyun.Bahsettiğiniz tavsiye konuları , konu başlıkları altında mevcut.
Bence siz bir simülatör kumandası edinip , simülasyonla işe başlayın.4 kanalı bitirmişsiniz , 6 kanal simülasyon çalışmadan sizi zorlayabilir.
922 denendi ve popüler bir model.Parçası da çok , ulaşması kolay, 6 kanal için iyi bir başlangıç olabilir.977 yeni bir model , forumumuzda alıp kullananlar var, yorumları okuyup öyle almanızı tavsiye edebilirim. :saygilar:

Tanışma - Metehan Sağlam

Hoşgeldiniz Metehan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Tanışma - Metehan Sağlam

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hoşgeldiniz Metehan bey , forumumuzu keyfini çıkarak okuyun.Bahsettiğiniz tavsiye konuları , konu başlıkları altında mevcut.
Bence siz bir simülatör kumandası edinip , simülasyonla işe başlayın.4 kanalı bitirmişsiniz , 6 kanal simülasyon çalışmadan sizi zorlayabilir.
922 denendi ve popüler bir model.Parçası da çok , ulaşması kolay, 6 kanal için iyi bir başlangıç olabilir.977 yeni bir model , forumumuzda alıp kullananlar var, yorumları okuyup öyle almanızı tavsiye edebilirim. :saygilar:

Tavsiyeniz için teşekkürler...

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Metehan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Teşekkürler...

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hosgeldiniz, keyifli forumlar :thumbup:

Teşekkürler...