C caylak Yeni Uye Katılım 15 Ağu 2016 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Yaş 46 15 Ağu 2016 #1 fransadan herkese selamlar.ben rc modelde yeni sayilirim .ilgi alanim rc hersey
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,801 Tepkime puanı 15,458 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 15 Ağu 2016 #2 tanism Çok enteresan bir tanışma konusu açmışsın Deniz. Gerçekten forumca seninle alakalı aydınlandık diyebilirim. Fransa'nın neresinden diye sorsam " Merkez " diyecekmişsin gibi hissediyorum. Herneyse senin bileceğin birşey, keyifli forumlar diyelim.
tanism Çok enteresan bir tanışma konusu açmışsın Deniz. Gerçekten forumca seninle alakalı aydınlandık diyebilirim. Fransa'nın neresinden diye sorsam " Merkez " diyecekmişsin gibi hissediyorum. Herneyse senin bileceğin birşey, keyifli forumlar diyelim.
efsunkar3356 Kıdemli Uye Katılım 18 May 2014 Mesajlar 2,076 Tepkime puanı 0 Yaş 36 15 Ağu 2016 #3 tanism Fransa'da neresi. yukarı ayrancı mı? aşşağı ayrancı mı? şaka bir yana hoş geldin aramıza. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tanism Fransa'da neresi. yukarı ayrancı mı? aşşağı ayrancı mı? şaka bir yana hoş geldin aramıza. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi