syma x5c kamera sorunu

Mehmet Tekin

Yeni Uye
Merhabalar syma x5c siparisim dün itibariyle elime ulaştı, ancak kamera ile ilgili bir sorunum var. Çektiğim videolarda görüntü yok, sadece ses var, fotoğraflar da 0kb gözüküyor. Kamera arızalı diye dusunuyorum, yardımlarınızı bekliyorum

syma x5c kamera sorunu

Keşke sorunlarınızdan ve sorularınızdan bahsetmeden önce yeni girdiğiniz bu ortamda en azından bir selam vermiş olsaydınız.

Daha şık olurdu...

syma x5c kamera sorunu

Gelen maildeki forum kurallarina bakarsaniz çok yardim eden arkadaş bulunur başta ben.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

syma x5c kamera sorunu

uyarılarınız için teşekkür ederim. :saygilar:
güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu görüyorum. umarım bu güzel ortamda daha fazla birlikte olabiliriz .

syma x5c kamera sorunu

Mehmet Bey, tanışma kısmını hallettiğimize göre size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım.

Syme x5c modellerinde video kayıt tuşuna bastığınızda kayda geçer, bilahare kaydı sonlandırmanız gerekir aynı tuşla. yoksa bu kaydı okumanız mümkün olmaz.

Bende de aynı sorun yaşandı. Bir de formatlı kartınızı kullanın.

sorun çözülmezse başka yöntem deneyeceğiz.

syma x5c kamera sorunu

Teşekkürler :)
Kayıt başlatma ve sonlandırma işlemi yapıyorum. Sd kartı formatlayarak tekrar denedim. Hatta sd kart ntfs, fat biçimlendirmelerinin her ikisinide denedim. Fakat hep aynı, ses var görüntü yok.

syma x5c kamera sorunu

Ilk modelim syma video kayit ve foto çekimlerinde mehmet abininde dedigi gibi tuşla kayit başlar tekrar basarak kaydı sonladirarak hatasiz bir video kayıt oluşur. Eğer istersen bendeki kamerayı sana gondereyim test et. Kameranin ses kaydi ve lens birbirinden bağımsız parçalar bu durumda lens baglantilarinda veya filminde hatalı üretim olabilir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

syma x5c kamera sorunu

Çok memnun olurum. Elimizde çalıştığını bildiğimiz bir kamera olsa en azından yapacağımız bir deneme ile problemin kamerada mı yoksa syma da mı olduğunu anlayabiliriz. Çözüm için yoğunlaşacağımız yeri belirlemiş oluruz.