Swashplate ile ilgili sorun yardim lütfen

LeKLeK

Yeni Uye
Arkadaslar helikopterin thorttle actigimda yada kapattigimda elevator aileron birbirinden bagimsiz hareket ediyo yani gazi bi anda aviorm elevator hizli digerleri yavas yada tam tersi belli bi senkronda degil bi bakion elevator bi bakion aileron bi bakion pitch digerlerinden hizli hareket ediyo ayrica mesela thr kapaliyeken actim hizli bi sekilde yukari ciktiginda yamuk bi sekilde cikio sonra cok yavas hareketle bazen duzeltiyo bazen yamultuyo bu neden olur ?

swashplate ile ilgili sorun yardim pls

Nokta , virgül, cümle gibi işaretlemeleri ve kavramları kullanırsak yazılanlardan bir şey anlayabiliriz. Bu yukarıdaki kelime yığınından ben hiçbir şey anlamadım. Ayrıca Türkçe'de yada İngilizce'de "pls" diye bir kavram bilmiyorum. Başlıktan onu kaldırıp , lütfen kelimesini ekliyorum. Eğitiminizde emeği geçen Türkçe öğretmenlerinize de saygılarımı yolluyorum.

Video cekip konuya eklemeniz hem sizin hemde cevap verebilecek arkadaslar acisindan daha etkli olucaktir .

byedz note3

Ben çözdüm meseleyi! Helinin marka ve modelini bilmeden, fb mi fbl mi, fbl ise ünite ne, kumanda ne, servo markası falan ne, hiç birini bilmeden çözdüm:

:yuppi: :yuppi: Nazar var o helide. :yuppi: :yuppi: