- Web sitesi
- www.kervansaraykahve.com.tr
- İlgi Alanı
- Heli
Yeni Receiverim Spm4649T geldi,
Geldi ama Malum bir türlü Spirit ile sağlıklı bağlantı kuramadım! uzun uğraşlarım değişik değişik bağlantı şekilleri denedim,
Rud kanalına bağladım olmadı, aleron elevatör kanlına bağladım olmadı, başka bi güç kaynağı ile eşleşme yapıp bağladım olmadı.
Spiritten SRXL/SUMD ayarı yaptım sonra Spektrum DSMX ayarı yaptım olmadı,
Araştırdım bir açıklama bulamadım, ikinci gün yanarsa yanar diyerek bir deneme yaptım ve oldu, durum şu SPM4649T ile DSMX satellite ler aynı sadece telemetri eklemişler ve full range yapmışlar.
yani bir DSMX satellite nasıl bağlanıp bind ediliyorsa SPM4649T de aynı şekilde bind ediliyor.
bu durumda spiritte şu şekilde bağlıyoruz.
SPM4649T un içinden çıkan bağlantı kablosunu kullanmıyoruz.
Onun yerine Eski satellite kablosunu kullanıyoruz.
ve Bağlantıyı aşağıdaki şekilde yapıyoruz soket aynı olmasada uyuyor ve görev yapıyor.
SPM9011 i ben kısalttım aynı kablodur.
Geldi ama Malum bir türlü Spirit ile sağlıklı bağlantı kuramadım! uzun uğraşlarım değişik değişik bağlantı şekilleri denedim,
Rud kanalına bağladım olmadı, aleron elevatör kanlına bağladım olmadı, başka bi güç kaynağı ile eşleşme yapıp bağladım olmadı.
Spiritten SRXL/SUMD ayarı yaptım sonra Spektrum DSMX ayarı yaptım olmadı,
Araştırdım bir açıklama bulamadım, ikinci gün yanarsa yanar diyerek bir deneme yaptım ve oldu, durum şu SPM4649T ile DSMX satellite ler aynı sadece telemetri eklemişler ve full range yapmışlar.
yani bir DSMX satellite nasıl bağlanıp bind ediliyorsa SPM4649T de aynı şekilde bind ediliyor.
bu durumda spiritte şu şekilde bağlıyoruz.
SPM4649T un içinden çıkan bağlantı kablosunu kullanmıyoruz.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Onun yerine Eski satellite kablosunu kullanıyoruz.
ve Bağlantıyı aşağıdaki şekilde yapıyoruz soket aynı olmasada uyuyor ve görev yapıyor.
SPM9011 i ben kısalttım aynı kablodur.