Spektrum DX7S Kumanda Unboxing - Inceleme
Kadir Bey öncelikle sizin sonrada kamera arkasında bulunan değerli eşinizin ellerine sağlık
Güzel günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.
Ben de Türker kardeşim ile aynı fikirdeyim. Ilk video çekimi olduğu düşünüyorsa gayet başarılı bir çalışma olmuş
Bazen çekim sırasında bir takım aksilikler yaşanabiliyor. Bu sizde kumandanın sesi olmuş, biz de ise her videomuzda eksik olmayan telefon aramaları oluyor
Unutmadan söyleyeyim, kumandayı bugün alıp, sıcağı sıcağına bu video çekip bizlerle paylaşmanız, bizler için ayrıca değerli
Icinden çıkan şarj cihazının uç değişim özelliği olduğunu bilmiyordum bu gerçekten güzel bir özellikmiş.
Turnigy 9X ile kıyaslamak konusunda bir şey söylemek istiyorum. Bu kıyaslama Turnigy için biraz haksızlık olmuş
Zira sizin de bildiğiniz üzere Turnigy ve Spektrum aynı sınıf kumandalar değil. Turnigy kendi sınıfında başarılı bir kumanda diyebiliriz.
Alıcı kanal sayısı konusunda size katılıyorum
Yeni başlayan arkadaşlar için alıcı konusunu biraz daha açmak faydalı olabilir:
1- Şayet modelimiz uçak ya da elektrikli bir heli ise 6 kanal yeterli olacaktır.
2- Nitro helikopter sahibi isek o zaman min 7 kanal ihtiyacımız var.
3- SCALE bir modelimiz var ise o zaman ihtiyaca göre kanal sayısı 7'den fazla olabilir.
Fakat unutmadan hemen ilave edelim, max alıcı kanal sayısında kumandamızın modeli sınırı belirler. Mesela DX7S ile max 7 kanallı aktif olarak kullanabiliriz.
Tekrar bu güzel paylaşım için teşekkür eder, konuyu KUMANDA INDEKS sayfamıza unutmadan hemen ilave edelim