Son durumum hakkında / Deniz SERT

Deniz Sert

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Heli
Birkaç gündür sürekli aynı şeyi farklı tanıdıklarıma anlatmak zorunda kaldığımdan ötürü genel bir açıklama yapmayı uygun gördüm. :RCKolik:

İzmire dönmüş bulunmaktayım. Pilot-TR ile halen Takım Pilotu olarak devam etmekteyim. Sadece yozgata alışamadığım için üzerime aldığım işleri bitirdikten sonra geri dönme kararı alarak gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bu işin başında tepki aldığım okul konusunu da telafi ederek bölüm değişikliği yaparak okumaya devam edeceğim %p. 6 ay süreyle Pilot-TR de çalıştım hiçbir sıkıntımız olmadı ve çok memnun kaldım gerçekten ticaret için değil modelciğe hizmet için çalışıyorlar. Kendilerine burdan tekrar teşekkür ediyorum :saygilar:.

DenizSERT' Alıntı:
Birkaç gündür sürekli aynı şeyi farklı tanıdıklarıma anlatmak zorunda kaldığımdan ötürü genel bir açıklama yapmayı uygun gördüm. :RCKolik:

İzmire dönmüş bulunmaktayım. Pilot-TR ile halen Takım Pilotu olarak devam etmekteyim. Sadece yozgata alışamadığım için üzerime aldığım işleri bitirdikten sonra geri dönme kararı alarak gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bu işin başında tepki aldığım okul konusunu da telafi ederek bölüm değişikliği yaparak okumaya devam edeceğim %p. 6 ay süreyle Pilot-TR de çalıştım hiçbir sıkıntımız olmadı ve çok memnun kaldım gerçekten ticaret için değil modelciğe hizmet için çalışıyorlar. Kendilerine burdan tekrar teşekkür ediyorum :saygilar:.
Hakkında hayırlısı olsun Deniz[emoji4]

Senin için farklı bir deneyim oldu. Bundan sonrası da hayırlısı diyelim.

Hayırlısı olsun Deniz...Okul ve istikbal en önemlisi , ama senin yaşında bir genç için , çoğu gencin tadamadığı güzel bir tecrübe ve anı olduğuna eminim.Hayat devam ediyor :RCKolik:

Hakkında hayırlısı olsun Deniz. %p

Hayırlısı olsun diyelim o zaman :)

Herşey dilediğin gibi olsun Deniz, hakkında hayırlısı. :)

Okul onemli, pilotaj da onemli insallah ikisini bir arada goturebilirsin.
hakkina hayirlisi olsun %p

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun deniz,camiadan kopmada nerede yaşarsan yaşa...