Solotürk'ün Güzel İnişi

Kadir Kurt

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Uçak
İngiltere'de gösteri yapan SoloTürk, uçuşunun ardından, muhteşem inişiyle de yürekleri hoplattı... İngilizler tırsmış :lollol: :lol:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Solotürk'ün Güzel İnişi

Bence biraz riskli olmuş orada toplanan meraklı İngilizler zarar görebilirdi. ???

Zira jet motorunun küçümsenmeyecek bir gücü var o esnada işler biraz ters gidip pas geçmeye falan kalksa meydana gelecek basınçtan ciddi şekilde o topluluk zarar görürdü.

Solotürk'ün Güzel İnişi

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Bence biraz riskli olmuş orada toplanan meraklı İngilizler zarar görebilirdi. ???

Zira jet motorunun küçümsenmeyecek bir gücü var o esnada işler biraz ters gidip pas geçmeye falan kalksa meydana gelecek basınçtan ciddi şekilde o topluluk zarar görürdü.
O iniş bence bilerek öyle yapılmış gibi. Hemen pist başına iniş takımları deydi. İnişteki ustalıklarını göstermek istemiş olabilirler. Burda bazen görüyorum c130 lar falan direk pist başına inmiyor piste paralel gidiyor sonra iniyor. Tabi burdaki havaalanı en büyük askeri havaalanı olduğu için pist belki uzundur :)

Solotürk'ün Güzel İnişi

Valla tam olarak olay ne anlamadım ama bence de biraz sakat olmuş :embarras: Büyük ihtimal iniş yapan pilotun bu olaydan haberi bile yoktu diye düşünüyorum :rolleyes:

Solotürk'ün Güzel İnişi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Solotürk'ün Güzel İnişi

Çılgın bir iniş olmuş :laugh:

Solotürk'ün Güzel İnişi

Hamama giren terler , jetin indiği yerde bekliyorsan yanmayı göze almışsın demektir. Üstüne para verseler gidip orada durmam canıma mı susadım.