Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kumandayı kullanıyorum ve pek sıkıntı yaşamadım ama diğer alıp memnun kalmayan arkadaşlar var bildiğim kadarıyla ama sorun neydi bilmiyorum bulabilirsen bence işini görür.
Paki arkadaşlar simülatör kısmınızı inceledim öncelikle teşekkür ederim.Bende aero fly programı var bu programa uygun değil mi SM600 Sim Kumandası.İllaki kumandanın üzerindeki programlar mı olacak üzerindeki yazan programların dışında program çalıştırmıyor mu?
Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz.Kumandayı yeni sipariş ettim.Hafta içerisinde gelecek oyüzden geldiğinde hemen kullanmak istiyorum bir an önce bu uçaklardan uçurmayı hedefliyorum.
Mustafa Hocam zaman bulup kurarsan ve nasıl ayarlarının yapıldığını nasıl kullanır hale nasıl geldiğini hiç deneyimi olmayanların anlayabileceği bir şekilde açıklarsan çok ikrama geçer.
Mustafa Hocam zaman bulup kurarsan ve nasıl ayarlarının yapıldığını nasıl kullanır hale nasıl geldiğini hiç deneyimi olmayanların anlayabileceği bir şekilde açıklarsan çok ikrama geçer.
Ahmet Bey tamamadır kayıt işlemini bitirdim videoyu düzenleyip ayrı bir konu olarak paylaşacağım
bu arada siz indirmek isterseniz torrent linkini paylaşıyorum
Onur bey ben kullanmadım ama mantık olarak en iyi secenek gibi görünüyor geldiğinde deneyimlerini bizlerle paylaşmanın rica ederim şimdiden hayırlı olsun
Merhabalar, uzun zaman bekledikten sonra kumandam bugün elime ulaştı. Yaklaşık 10 gün kadar gümrükte bekledi. Bugün Ptt ile teslim aldım.
Eve gelip RF 7'i kurduktan sonra aşağıda ki resim gibi bir hata alıyorum. Sizce bunun sebebi nedir?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol