Slmlar Saygılar

Emre Biçen

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Adı : Emre
Soyadı : BİÇEN
Nereden : ANKARA
Mesleği : Havacı
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : T-rex 600N DFC SUPER COMBO
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 2 Kanallı Helikoper ( Tecrübem Yok denecek kadar az )
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternetten Rc modelleri araştırırken
Kullandığım Model(ler) : T-rex 600N DFC SUPER COMBO ( henüz montaj aşamasındayım )

Merhaba arkadaslar Uzun suredır ( 3 sene kadar ) Align T-rex Serilerini takip ediyor ve arastırıyordum. Bu araştırmalarım sonucunda İlk modelim olarak T-rex 600N DFC SUPER COMBO almaya karar verdim ve bende bu maceranın içerisine katıldım. Forumunuzu Çok yararlı buldum ve Türker bey ve mehmet beyin videolarını eksiksiz izledim. Çok faydalı buldum. Buradan sizlere ayrıca tesekkur ederim. Forumunuzu Sürekli takip ediyorum. Müsadenizle bende araniza katılmak isterim :). Buradan bütün arkadaslarıma sevgiler saygılar.

Hoşgeldiniz Emre Bey,

Sizi aramızda göremekten bizler de mutluluk duyduk. :)p Güzel geri bildirimleriniz içinde ayrıca teşekkürler. :RCKolik:

Yeni hobiniz ve heliniz hayırlı uğurlu olsun. :thumbup:

Gayet güzel fakat başlangıç için biraz zor bir model seçmişsiniz bana kalırsa. Modelinizin ayarlarını ve ilk uçuşunu tecrübeli bir helici ile yapmanızı tavsiye ederim. %p

Her ne kadar aynı model değilse de aşağıdaki konuları da gözden geçirmeniz faydalı olabilir.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Teşekkürler.
Türker bey sizin hazırlamıs oldugunuz butun montaj videolarını izledim model farklılıgıda olsa çok faydalandım. Zor bi model seçtiğimi bende düşündüm Zoru başarmak benim için mutluluk verici bişey oldugu için :) bu modele karar verdım. Ha bu arada 3gx ayarı ve kumanda seçimi konusunda bir türlu sorularıma cevap bulamadım.Bu konudada forumdakı tecrübeli arkadaslar ve sizlerden yardım isticem ilginiz için tesekkurler.

Hoşgeldiniz Emre bey, Keyifli forumlar, kırımsız uçuşlar :saygilar:

Emre Bey, aramıza hosgeldiniz :thumbup: Yeni hobiniz hayırlı olsun :)

Forum hakkındaki güzel düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler :thumbup:

Trex 600 güzel bir model fakat ilk model olarak biraz sizi maddi anlamda biraz sıkıntıya sokabilir. Bu nedenle bu heliyi uçurmadan önce bolca simulatör çalışması yapmanızı öneririm. Hatta mümkün ise V922 6 kanal micro alarak canlı sim çalışması da sizi epey bir rahatlatacaktır ;)

Şimdiden kolay gelsin ve keyifli forumlar %p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Emre Bey, aramıza hosgeldiniz :thumbup: Yeni hobiniz hayırlı olsun :)

Forum hakkındaki güzel düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler :thumbup:

Trex 600 güzel bir model fakat ilk model olarak biraz sizi maddi anlamda biraz sıkıntıya sokabilir. Bu nedenle bu heliyi uçurmadan önce bolca simulatör çalışması yapmanızı öneririm. Hatta mümkün ise V922 6 kanal micro alarak canlı sim çalışması da sizi epey bir rahatlatacaktır ;)

Şimdiden kolay gelsin ve keyifli forumlar %p

Mehmet bey tavsiye ve onerilerinizi dikkate alacagim. Birde onerdiginiz v922 helinin kumandasini simulatorde kullanabilirmiyim. simdiden tesekkurler