Slither.io

Doğuş Arısoy

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Öncelikle herkese merhaba, bilgisayar üzerinden vakit öldürmeyi pek sevmem. Oyun ve eğlence üzerine bilgisayarı pek kullanmayan biriyimdir. Ama web tarayıcımız üzerinden karmaşık olmayan eğlenceli oyunlar merak konusu. Ve bu benim olduğum kadar farklı insanlarından dikkatini çekiyor. Çok kullanıcılı, hatta bağımlılık haline girebilecek bir yapı ile karşı karşıya kalıyoruz. Belki sizlerde ilgi duyarsınız diye sizlerlede paylaşmak istedim. üzerinden sadece bir nick belirleyip oyuna bağlanabiliyorsunuz. Oyunumuz fare ile oynanıyor. Kısaca solucanımız imleci takip ediyor. Etrafta dağınık bulunan yemleri yiyerek büyüyebilirsiniz. Ayrıca bir başka solucan gelirde size çarparsa parçalara ayrılıyor. O büyük yemlerlede beslenme imkanına sahipsiniz. Kafa kafaya çarpışırsa solucanlar kafası büyük olan kazanıyor. Bazen buglarla karşılaşabilirsiniz. Ama buda oyunun cilvesi...

Ben ismimi uzun zamandır "RCKolik" olarak belirledim. Top 10 listesinde sık sık karşılaşabilirsiniz benimle. Tek adresten bağlanmamıza rağmen farklı farklı sunucular mevcut. Kullanıcı adınızı RCKolik.com olarak belirleyerek hem eğlenip hemde forum için katkı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler. :RCKolik:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Slither.io

Yarım saattir oynuyorum çok eğlenceli :D

Büyük solucan küçüğünü çeviriyor, çok fena taktik kasıyoruz ;D

Slither.io

Rasim Öztürk' Alıntı:
Yarım saattir oynuyorum çok eğlenceli :D

Büyük solucan küçüğünü çeviriyor, çok fena taktik kasıyoruz ;D

Abi hatta şu şekilde de bir taktik var sanki birini sıkıştırmış gibi dönüyorsun kendi etrafında daha da büyük biri tam seni sarmaya çalışırken bir anda hızlanıp önüne kırıyorsun. Büyük solucanların dönüş manevrası daha da büyük alan istediği için kesinlikle çarpıyor. :D

Slither.io

Dışarda yağmur, ben sabahtan bi el atayım dedim :D

Slither.io

harika bir oyunmuş yavvv similatör çalışmayı bırakalım birazzz ;D ;D

Slither.io

Listenin üst sıralarını zorlarken ben :D

ve 18k küsürde patlarrr :D

Hedefte zirve, bir adım kaldı...

Slither.io

Bu oyunu telefonda denemiştim online olanı düzgün çalışmamıştı. Bende single player olanını indirdim ve 43k yaptım. Yılan o kadar büyüdü ki bir ara haritada benden başka kimse yoktu :D

sen o kadar taktik yap, zaman harcayıp büyü sonra küçücük yılan senin kafanın önünde doğsun ve game over :hoppa:

Slither.io

Normalde PC oyunlarını sevmem. Sevdiğim 1-2 basit oyun hariç. Bu oyundan da kesinlikle uzak durmam gerekiyor, bir denersem gerisi kesin gelir :laugh: ;D

Slither.io

Abi steam hesabımda 200e yakın oyun var, birçoğu klasikler... Bilgisayar desen çok emekler vererek topladım, güncel tutuyorum (gtx970 extreme edition, 16gb ram, gaming serisi anakart, çarpan kilidi açık işlemci, 27'' 1ms monitör)

Artık çok zaman kalmıyor ama fırsat buldukça takılırım bazı oyunlara...

Haftasonu hava yağmurlu... Bi başladım buna :D virüs gibi ;D

22k ları buldum, birinci sıraya yükseldiklerim oldu... Çok eğlenceli :D Yılanın biri, birini sarmış patlatacak, öteki daha büyük o da saranı sarıyor :laugh: Acayip stratejiler var.

Slither.io

Aslında çok garip bi durum var... Strateji veya planlama oyunlarına daldım mı çıkamıyorum saatler geçiyor diye hiç açmıyorum :D (Europa Universalis IV, Company of Heroes, Cities Skylines...)

Kısa sürsün, 15-20dk veya yarım saat takılayım diye CS:GO açıyorum, casualde takılıp çıkıyorum. Ama böyle böyle o kadar sıklaşıyor ki bi yerden sonra, bi bakıyorum toplam oynama sürelerine, stratejilerden daha fazla zaman geçmiş toplamda :D

Slither.io da o doğrultuda, bir iki el takılırım diye bir giriyorum, virüs gibi bulaşıyor ;D