Öncelikle herkese merhaba, bilgisayar üzerinden vakit öldürmeyi pek sevmem. Oyun ve eğlence üzerine bilgisayarı pek kullanmayan biriyimdir. Ama web tarayıcımız üzerinden karmaşık olmayan eğlenceli oyunlar merak konusu. Ve bu benim olduğum kadar farklı insanlarından dikkatini çekiyor. Çok kullanıcılı, hatta bağımlılık haline girebilecek bir yapı ile karşı karşıya kalıyoruz. Belki sizlerde ilgi duyarsınız diye sizlerlede paylaşmak istedim.
Ben ismimi uzun zamandır "RCKolik" olarak belirledim. Top 10 listesinde sık sık karşılaşabilirsiniz benimle. Tek adresten bağlanmamıza rağmen farklı farklı sunucular mevcut. Kullanıcı adınızı RCKolik.com olarak belirleyerek hem eğlenip hemde forum için katkı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
üzerinden sadece bir nick belirleyip oyuna bağlanabiliyorsunuz. Oyunumuz fare ile oynanıyor. Kısaca solucanımız imleci takip ediyor. Etrafta dağınık bulunan yemleri yiyerek büyüyebilirsiniz. Ayrıca bir başka solucan gelirde size çarparsa parçalara ayrılıyor. O büyük yemlerlede beslenme imkanına sahipsiniz. Kafa kafaya çarpışırsa solucanlar kafası büyük olan kazanıyor. Bazen buglarla karşılaşabilirsiniz. Ama buda oyunun cilvesi... Ben ismimi uzun zamandır "RCKolik" olarak belirledim. Top 10 listesinde sık sık karşılaşabilirsiniz benimle. Tek adresten bağlanmamıza rağmen farklı farklı sunucular mevcut. Kullanıcı adınızı RCKolik.com olarak belirleyerek hem eğlenip hemde forum için katkı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol