Sivastan Selamlar

Şahin uğurlu

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Adım Şahin uğurlu bu hobi ilgimi çekti öğrenciyim bana yapamazsın diyorlar ama öğrenerek yapmakta kararlıyım.
Elektrikli bir uçak yapmak istiyorum elimde 6 Kanalli e fly var servo ve bataryamda buna uygun çok hızlı ucmayan bir uçak yapmak istiyorum

Adınız / Soyadınız
Şahin uğurlu
Nereden Katılıyorsunuz
Sivas
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrikli bir uçak yapmak istiyorum elimde 6 Kanalli e fly var servo ve bataryamda buna uygun çok hızlı ucmayan bir uçak yapmak istiyorum

öncelikle Merhaba ben bu hobiye 2013 te okulda bu işle uğraşan arkadaşlarımdan görerek heves ettim o zamanki maddi dururumdan dolayı bu hobiye sadece seyirciydim ama şu an bu hobi ile ilgili çoğu şeyi biliyorum ilk modelim Delta kanat Zagiydi ilk yaptığımda çevremdeki arkadaşlarım başlangıç için uygun değil uçuramazsın boşa masraf gibilerinden konuştular onların 7 senede öğrendiklerini deneyerek 2 senede öğrendim şu an hepsinden daha iyi kumanda hakimiyetim var onlar hayla trainer model uçururken ben şu an zagi talon dron ve fpv ile uğraşıyorum :)

bu linki incelemeni tavsiye ederim başa

öncelikle Merhaba ben bu hobiye 2013 te okulda bu işle uğraşan arkadaşlarımdan görerek heves ettim o zamanki maddi dururumdan dolayı bu hobiye sadece seyirciydim ama şu an bu hobi ile ilgili çoğu şeyi biliyorum ilk modelim Delta kanat Zagiydi
@RAMBOYOLLARDA Rica etsek forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?

Adım Şahin uğurlu bu hobi ilgimi çekti öğrenciyim bana yapamazsın diyorlar ama öğrenerek yapmakta kararlıyım.
Hoş geldin, hadi hayırlısı. :saygilar:
Forumda yararlanacak çok faydalı bilgiler mevcut. Değerlendirip ilk modeline başlamanı bekleriz.?