Sim Çalışmalarım A.Erkan //RF 7.5 // Sesli Anlatım ile Piroflip Çalışması

arda

Kıdemli Uye
Raptor G4 // Phoenix

Uzun zamandır simulasyon ile uçuş yapmıyordum. Havaların soğumasıyla simulasyon uçuşlarımız artar diye düşünüyorum.

Kapalı ve küçük bir mekanda bol dumanlı bir video ile açılışımızı yapalım. İyi seyirler.:saygilar: ( Hd izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca mekanı bilmeyenler için belirteyim , görülen tüm objelere temas dahilinde kırım vardır. Bu konuda tamamen gerçekçidir.)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sim Çalışmalarım A.Erkan

güzel gösteriydi

bir an gerçek zannettim

Ynt: Sim Çalışmalarım A.Erkan

Izleyemiyorum :( video gozukmuyor

Sim Çalışmalarım A.Erkan

invert,tail turn invert, tail turn, tic toc hareketleri yaptınız herhalde tabi isimleri buysa :D Kapalı alanda güzel çalışma olmuş :bravo:

Sim Çalışmalarım A.Erkan

Arda ellerine saglik :thumbup: :bravo: Mekandan mi ucustan mi bilemiyorum ama sahsen zevkle izledim :halay:

Insallah bu tur sim calisma paylasimlari artar da benim gibi sim tembeli arkadaslar, aylar sonra uzenmedip sim calismalarina baslarlar :laugh: :D

Sim Çalışmalarım A.Erkan

Kadir Kurt' Alıntı:
invert,tail turn invert, tail turn, tic toc hareketleri yaptınız herhalde tabi isimleri buysa :D Kapalı alanda güzel çalışma olmuş :bravo:
Biraz daha fazlasi var ama bir Ucakci icin hic de fena degil Kadir ;) %p

Sim Çalışmalarım A.Erkan

Mehmet abi teşekkürler kapalı alan biraz daha adrenalin katıyor.Hareketlerin limitini iyi ayarlamak gerekiyor bu büyüklükte bir heli için.:laugh:

Video hakkında yorum yapan herkese teşekkürler ayrıca. Video izlenebilir durumda olması lazım herhangi bir sıkıntı yok.

Arda Erkan' Alıntı:
Mehmet abi teşekkürler kapalı alan biraz daha adrenalin katıyor.Hareketlerin limitini iyi ayarlamak gerekiyor bu büyüklükte bir heli için baya zorluyor.:laugh:

Video hakkında yorum yapan herkese teşekkürler ayrıca. Video izlenebilir durumda olması lazım herhangi bir sıkıntı yok.
Tapatalktan gozukmuyor o zaman youtubea yuklediyseniz linkini pm atar misiniz cok merak ettim de [emoji4]

Berke Kılıç' Alıntı:
Tapatalktan gozukmuyor o zaman youtubea yuklediyseniz linkini pm atar misiniz cok merak ettim de [emoji4]
Aslinda gozukuyordu fakat ben linki degistirdim yeniden kontrol eder misin Berk'e. Bu da linki bu arada ;)

Arda youtube video linklerini su sekilde paylasirsan daha az problem cikiyor ;)

Ynt: Ynt: Sim Çalışmalarım A.Erkan

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aslinda gozukuyordu fakat ben linki degistirdim yeniden kontrol eder misin Berk'e. Bu da linki bu arada ;)

Arda youtube video linklerini su sekilde paylasirsan daha az problem cikiyor ;)

Saol Mehmet abi. Bu sekilde gozuktu ama zaten sagolsun Arda abi ozelden linki atti izledim ve hayran kaldim. Havada suzuluyor adeta. helikopter cirpiniyor gibi ucuslari pek sevmiyorum valla [emoji4] bu arada benim v911 havada infilak etti :D bi anda flybar firladi bide linkleri yerinden cikti. 3 kanal heliden aldigim vida ile yeniden taktim flybari ama her an yeniden firlayabilir yerinden diye korkmuyor degilim.

Sim Çalışmalarım A.Erkan

Arda valla bu gidişle bize gerçek heli uçurmayı bıraktıracaksın. Görüntü şahane, ortam şahane eeeeee kırımda yok paralar da cepte daha ne olsun. :lollol: :lol: :lol:

Tebrikler çok keyifli bir video ve başarılı bir pilotaj olmuş. :bravo:

Sim Çalışmalarım A.Erkan

Sağolasın abi beğenmene sevindim. :saygilar:

Sim Çalışmalarım A.Erkan

Real Flight 7.5 // Mikado LOGO 700 XXtreme V2 :yuppi:

Mehmet abinin tavsiyesi üzerine modeli indirip testini yaptım.Modelin uçuşunu çok beğendim ve herkese şiddetle tavsiye ederim.( )

Buda ilk maiden uçuşumuz. :laugh: :thumbup: İyi seyirler :RCKolik:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sim Çalışmalarım A.Erkan // RF 7.5 // Mikado LOGO 700 XXtreme V2 // Maiden uçuş

Model gerçekten simülatörde çok güzel görünüyor. Uçuş da gayet başarılı. Sorular sorular:

1-) Sağ altta transmitter'da görünen klavye tuşları nedir?

2-) Videoda 3:55'te yaptığın hareket çok güzel görünüyor. Sol öne diagonal flip gibi birşey ama sağ rudder da var, harekete baya karakter katmış. Aslında kuyruk biraz daha hızlı gidebilse, dikine funnel gibi birşey olacakmış, doğru mu?

Sim Çalışmalarım A.Erkan // RF 7.5 // Mikado LOGO 700 XXtreme V2 // Maiden uçuş

Ergün Gürer' Alıntı:
Model gerçekten simülatörde çok güzel görünüyor. Uçuş da gayet başarılı. Sorular sorular:

1-) Sağ altta transmitter'da görünen klavye tuşları nedir?

2-) Videoda 3:55'te yaptığın hareket çok güzel görünüyor. Sol öne diagonal flip gibi birşey ama sağ rudder da var, harekete baya karakter katmış. Aslında kuyruk biraz daha hızlı gidebilse, dikine funnel gibi birşey olacakmış, doğru mu?

Abi kumanda altındaki tuşlarada hold , idle up vs. atayabiliyorsun bildiğim kadarıyla ben kumanda üzerinden kullanıyorum..

3.55 deki yaptığım hareketi geçenlerde sag rudder ile halfpiroya girerken kendim buldum.Yapan varmıdır bilmiyorum ama benimde baya hoşuma gitti.

İlk gerçek uçuşta deneyeceğim mutlaka. :laugh: Sağ rudderla piroya girip sol rudderla çıkıyoruz. Hızlı bir şekilde yapınca bu görüntü oraya çıkıyor. :)