Semih POLAT Mrb

semih polat

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
mrb

Adınız / Soyadınız
Semih POLAT
Nereden Katılıyorsunuz
Ankara
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
yok
  • Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
Kusura bakmayın @semih polat bey, “mrb” nedir ya :angry:

Düzgün bir tanışma mesajı yazmaya üşeniyorsun, ama iş istediğin konu olunca 2 adet farklı konu altına mesaj yazıyorsun :rolleyes:.

Bu durumda ne yazık ki ben de üşendiğim için sana simülasyon linklerini gönderemiyorum kardeşim....

Aramıza ve forumumuza hoşgeldiniz. :RCKolik:
masallah sizde üsenmeden 5 satır yazı yazmışsınız. kısaca göndermiyorum demeniz yeterliydi.

Düzgün bir tanışma mesajı yazmaya üşeniyorsun, ama iş istediğin konu olunca 2 adet farklı konu altına mesaj yazıyorsun :rolleyes:.

Bu durumda ne yazık ki ben de üşendiğim için sana simülasyon linklerini gönderemiyorum kardeşim....

masallah üsenmeden 5 satır yazı yazmışsınız.Çok çalışkan bir kişiliksiniz. Kapris yapmanıza yada sebep belirtmenize gerek yoktu.kısaca göndermiyorum demeniz yeterliydi. zaten yazdığım 3 harf ile(mrb) falımada baktınız. üşenerek yazdığım 3 harfe cevap vermeniz yada uzunca merhaba de yeterliydi.