Selamunaleyküm

kamikaze

Yeni Uye
Adı : ONUR
Soyadı : KELEŞ
Nereden : KAYSERİ
Mesleği : ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) :UÇAK VE HELİ AMA DAHA ÇOK UÇAK
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: YAKLAŞIK 6 AYDIR UĞRAŞIYORUM AMA EPEY YOL KAT ETTİM :)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : ARAŞTIRIRKEN KARŞIMA ÇIKTI BEĞENDİM VE ÜYE OLDUM
Kullandığım Model(ler) :V911-912 BAJA VE KENDİ YAPTIĞIM MODEL UÇAKLAR

ARANIZA HOŞGELDİM :)

Selamunaleyküm

Hoşgeldiniz ONUR bey...

Selamunaleyküm

Aleykümselam Onur, foruma hoşgeldin ;)

Tamamen tarafsız yorumumdur; bu forumdaki düzen, indekslenmiş konular, bolca video destekli araştırma inceleme konuları başka yerde yok kesinlikle. Yani yurtiçi forum konusunda başka yere ihtiyaç duymazsın. Kimi durumlarda yurtdışı forumlar (helifreak, rcgroups, vs.) faydalı oluyor, ki öyle bir durumda da ordan öğrendiklerimizi burada da paylaşıyoruz ki yurtiçine de kazandıralım bilgiyi :)

Selamunaleyküm

Merhaba Onur Bey, aramıza hosgeldiniz. Uçak modellerinizi bilemiyorum ama elinizdeki heli modellerini pek tavsiye etmiyoruz.

Şayet heli ile ilgileniyor iseniz, tavsiyemiz Simulator Çalışması + 6 kanal mikro heli (V977). 4 kanal modellerin pilotaj anlamında pek de bir şey katmadığını düşünüyoruz.

Zaten konuları incelediğiniz de siz de bunları fark edeceksiniz. Keyifli forumlar :RCKolik:

Selamunaleyküm

abi acemilikte 4 kanal yeter dediler o yüzden onları kullandım.Ama ben almaktan çok yapma taraftarıyım şimdilik 4 kanallı 80cm kanatlı uçak yaptım ama geliştiricem

Selamunaleyküm

onur keleş' Alıntı:
abi acemilikte 4 kanal yeter dediler o yüzden onları kullandım.Ama ben almaktan çok yapma taraftarıyım şimdilik 4 kanallı 80cm kanatlı uçak yaptım ama geliştiricem
Belki sen aldığında o sekilde idi ama artık son 1 yıldır durumlar biraz değişti Onur.

Sent from my iPhone using Tapatalk