Selamun aleyküm

adiyge

Yeni Uye
Web sitesi
www.resimle.net
Adı : Erkan
Soyadı : Ersoy
Nereden : Sakarya
Mesleği : Ticaret
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: -
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google
Kullandığım Model(ler) : DJI Phantom 2 Vision+ Plus GPS FPV 5.8G RC Quadcopter

Merhaba DJI Phantom 2 Vision+ Plus GPS FPV 5.8G RC Quadcopter alım yaptım banggood.com sitesinden elime ulaşırsa inş. amatör olarak bende bu hobiye başlıyorum. İyi forumlar.

Selamun aleyküm

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz Erhan Bey :thumbup: Quadronuz da şimdiden hayırlı olsun :saygilar:

Selamun aleyküm

Hoşgeldiniz Erkan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selamun aleyküm

Sağolun hoş buldum. Bilen arkadaş varsa, alım yapınca banggood dan mailleşmemiz oldu tercüme edermisiniz bi teklif söylemiş sanırım ama herkesemi yazıyorlar aynını yada ne demiş.
Hi Erkan,

Thanks for your kind reply.

I have marked down $320 in customs declaration of this order, and it will be sent out within 24 hours.

I'm wondering that are you interested in our dropshipping program?
As our dropshipper, you can enjoy 3% dropshipping discount and get the images without watermark from our site.

Best regards,

Selamun aleyküm

Siparişin gümrük değerini 320 USD göstermişler. 24 saat içinde yola çıkacakmış.

Bir de senin aracılığınla başkasına satış yapmaktan söz ediyor. Yani malzemeyi kendi sitende göstereceksin, siparişi sen alacaksın, onlara aktaracaksın, onlar da doğrudan siparişi verene gönderecekler. Sana da bu malzemede %3 iskonto yapacaklar, yani komisyon.

Yalnız bu ticari faaliyete girer, dikkat!

Selamun aleyküm

Omer Erkan' Alıntı:
Siparişin gümrük değerini 320 USD göstermişler. 24 saat içinde yola çıkacakmış.

Bir de senin aracılığınla başkasına satış yapmaktan söz ediyor. Yani malzemeyi kendi sitende göstereceksin, siparişi sen alacaksın, onlara aktaracaksın, onlar da doğrudan siparişi verene gönderecekler. Sana da bu malzemede %3 iskonto yapacaklar, yani komisyon.

Yalnız bu ticari faaliyete girer, dikkat!

Teşekkür ederim çeviri ve bilgilendirmeniz için.

Selamun aleyküm

erkan bey hoşgeldiniz. size gelen emalin türkçesi
(Nazik cevap için teşekkürler.

Ben bu düzenin gümrük beyannamesinde 320 $ aşağı işaretlenmiş ve 24 saat içinde gönderilecektir.

Ben bizim damla nakliye programı ilgilenen merak ediyorum?
Bizim damla gönderen olarak,% 3 damla nakliye indirim keyfini ve sitemizden filigran olmadan görüntüleri almak.

Saygılarımla,)
burdan benim anladığım, gümrük nedeni ile 320 $ altı yazılacağını, 24 saat içinde gönderilip, %3 kargo indiriminden yararlanamadığınızı yazıyor.

Selamun aleyküm

Foruma hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz

Selamun aleyküm

Hoşgeldiniz.. Şimdiden güle güle kullanın...

Selamun aleyküm

sağolun arkadaşlar hoşbuldum. 120 dolar yazayım mı dedi kargo bedelini ben istedim 320 dolar olmasını en azından ne az ne çok nede ugraştırmasınlar dedim kendi kendime :)