selamun aleykum

apexuçar

Yeni Uye
Adı :abdullah
Soyadı :uçar
Nereden :istanbul
Mesleği :sağlık memuru
RC helikopter ile ilgileniyorum. uzun zamandır bir rc helikopter almak istiyordum ama nasıl birşey alacağıma bir türlü karar veremedim derken sizinle tanıştım. böyle bir toplulugun olması beni çok sevindirdi.kuruculara teşekurlerimi sunuyorum.

selamun aleykum

Hoşgeldiniz Abdullah Bey,

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. :) Elimizden geldiğince el birliğiyle bu hobiye yeni başlayan arkadaşlarımıza faydalı olacak şekilde bilgiler paylaşmaya çalışıyoruz. :RCKolik:

Faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize. :thumbup:

Keyifli forumlar. :saygilar:

selamun aleykum

Abdullah bey aramıza hosgeldiniz.

Yerinizde olsam önce hemen simulator kumandası alıp, sim çalışmalarına başlar bu sırada 6 kanal mikro V977 heli sipariş ederdim. Yok ben mikro yerine 450 ve 500 sınıfı daha büyük bir heli alacağım hemen diyorsanız o da bir tercih. Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası forumda zaten mevcut :RCKolik:

selamun aleykum

Aleyküm Selam Abdullah bey. Hoş geldiniz. Bende sizin gibi yeni üye olmuş bir kullanıcıyım. Rc modelciliğe başlayalı 2 sene oldu. Son üç aya yakındır Model uçak ile ilgilendim. gerek pist sıkıntısı, gerek başladığım dönemde danışacak birini bulamadığım ve sayısız kırım yaşadığım için Helikopterlere ve VTOL (dikey kalkış iniş yapabilen pist sıkıntısı olmayan hava taşıtları) na merak saldım. Ama yılmadım. Hala uçaklarlada ilgileniyorum. Bu zaman zarfında uçaklarla ilgili pek çok şey öğrendim. Size bir dost tavsiyesi olarak şunu öneririm. Yaşa, Gör, Öğren, ders çıkar, yılma. Bu dediklerimi yapabilmeniz için size tavsiyem V911 diye internette arattığınızda (Ankara Eren hobi de çok ucuz) 4 kanallı bir mikro heli almanızdır. Ben 3 aydır kullanıyorum. Hem pratik yaparsınız hemde Heli tamirine adım atarsınız. Ben bu modeli sayısız kez duvara ve tavana çarptım, çok ani gaz verme ve kesmelerine maruz bıraktım ama hala çalışıyor. Size başarılar dilerim.Saygılarımla.