Selamun aleyküm

acemi27

Uye
Güzel bi sekilde baslangic yapalim devamida guzel gelsin insallah :)
Adim ahmet Gaziantep,liyim 24 yasindayim ugrasacak biseyler ariyodum bu forum karsima cikti ugrasta bahane aslinda icimde buyumemis bi cocuk var hala :)
Dunden beri forumu takip ediyorum videolar izliyorum konulari okuyorum tanisma konusu acmadanda yardim istemiym dedim butcem kisitli biraz keyif alabilecegim orta halli ne alabilirim nasil alabilirim alacak olursam yardimci olurmusunuz yabanci siteler sanki satis yapan siteler simdiden tesekkur ederim insallah burada da aktif bi sekilde takip edicem sunada baktimda bu baslangic icindir herhalde

Selamun aleyküm

Hoşgeldin Ahmet,

Forumu incelemeye devam etmeni öneririm. İncelediğin model yanlış bir tercih olmayacaktır bana göre. %p
Fakat 6 kanal bir helikopter uçurabilmek için simulatör çalışman gerekir. Simulatör konularına da göz atmayı unutma bence. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selamun aleyküm

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldin Ahmet,

Forumu incelemeye devam etmeni öneririm. İncelediğin model yanlış bir tercih olmayacaktır bana göre. %p
Fakat 6 kanal bir helikopter uçurabilmek için simulatör çalışman gerekir. Simulatör konularına da göz atmayı unutma bence. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Tesekkur ederim hosbuldum :)

Tanisma duyuru similatör hepsini sirayla tum forumlari geziyorum zaten :)

Bu v977 banggood dan nasil siparis verilir yaninda ne siparis etmem gerek gumrukten fln gecerken bi sorun cikarmi daha once yurtdisindan bisey almadim tecrubem yok toplamda bana kac paraya gelir bide taksit oluyomu acaba :laugh:
Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim .