Selamlar

Korhan Akyol

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Merhabalar,

Forumunuzu geçen gün (kaptan) Celalettin abiden duydum. Şu an istanbul'da yaşıyorum ancak yakın zamanda İzmit'e taşınacağım. Genel olarak Helikopterlerle uzun bir süredir ilgilenmekteyim her ne kadar son zamanlarda çok fırsat bulamıyor olsam da.

Saygılar selamlar

Selamlar

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar. Fakat hitabet kolaylığı açısından, en azından adınızı yazarsanız seviniriz.

Selamlar

Aramıza hosgeldiniz. Helici olarak Kocaeline taşınıyor olmanız ayrı bir mutluluk bizler için :thumbup:

Selamlar

Zafer SAHIN' Alıntı:
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar. Fakat hitabet kolaylığı açısından, en azından adınızı yazarsanız seviniriz.

Teşekkürler, ismim Korkud.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramıza hosgeldiniz. Helici olarak Kocaeline taşınıyor olmanız ayrı bir mutluluk bizler için :thumbup:

Evet memlekete dönmek güzel olacak inşallah. :)

Selamlar

Hoşgeldiniz Korkut Bey,

Kocaeli'de görüşmek kısmet olur inşallah.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selamlar

Korkud forumumuza hoş geldin sefalar getirdin.[emoji4] [emoji106]
İlk helikopterim copter x 450 yi Korkud toplamış testlerini yapmıştı hobiye girişi Korkud sayesinde yapmıştım bu vesile ile de kendisine teşekkürümü sunayım.[emoji106]

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Korkud forumumuza hoş geldin sefalar getirdin.[emoji4] [emoji106]
İlk helikopterim copter x 450 yi Korkud toplamış testlerini yapmıştı hobiye girişi Korkud sayesinde yapmıştım bu vesile ile de kendisine teşekkürümü sunayım.[emoji106]

Abi ben pek ilerletemedim biliyorsun, 450 sınıfında takılıyorum. Gerçi senin çok daha evvel uçak tecrüben vardı.

Bakalım inşallah Kocaeli'ye taşınınca tekrar fırsat bulabilirim.

Selamlar

Korkud' Alıntı:
Abi ben pek ilerletemedim biliyorsun, 450 sınıfında takılıyorum. Gerçi senin çok daha evvel uçak tecrüben vardı.

Bakalım inşallah Kocaeli'ye taşınınca tekrar fırsat bulabilirim.

Tam mekanına gidiyorsun. :thumbup:
Mehmet,Türker ve diğer arkadaşlarla tanışınca artık alana gitmek için fırsat kollarsın. %p