Selamlar

Sercan.harbeli

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Adı : Sercan
Soyadı : Harbeli
Nereden : istanbul
Mesleği : memur
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : uçak ve heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: yeni başladım
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : internet araştırması sonucu
Kullandığım Model(ler) : 4 kanallı

Tüm Arkadaşlara selam olsun

Slm arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce v911 almak suretiyle aranıza gelmiş bulunmaktayım. Memleket Mersin İstanbul'da yaşıyorum. Model geçmişim hiç yok sadece 3.5 kanallı oyuncaklarla çok haşır neşir olmuşluğum var ondan pek zorlanmadım. Cihazı Mersin'den aldım ve 1 ay izindeydim aldığım yer tamiratını da yapıyordu bi kaç kez flybar kırdım sorum şu olacak. Yine her zamanki gibi flybarın icabına baktık aliexpess TEn bi Sürü yedek Parça istettim ama onlar gelene kdr beklemicem :) Istanbul Kadıköy'de oturuyorum bu yakınlarda modelimi tamir ettirebileceğim bizim aletin yedek parçası olan bi yer bilen var mı?

V911 tamir

Sercan bey oncelikle hosgeldiniz foruma.
bilen arkadaslar mutlaka yardimci olacaklardir ama benim tavsiyem modelinizi taniyarak kendi tamir imkaninizi olusturmaktir. Cunku bu hobi her zaman tamir gerektirecektir.
saygilar

Selamlar

Teşekkür ederim İbrahim bey Haklısınız ama yedek Parçalar gelene kadar (2 hafta) modelsiz kalmak yeni Başlayan biri için pek kolay olmasa gerek :)

Selamlar

Sercan Bey hoşgeldiniz. :)
Aynı yollardan geçen birisi olarak size naçizane tavsiyem v911 ile boşuna zaman ve para kaybetmeyin, size ne pilotaj ne de modelcilik konusunda hiç birşey katmayacaktır. Siz bu işi gerçekten benimseyip ilerlemeyi düşünüyorsanız öncelikle bir sim kumandası edinip bolca simülasyon çalışarak ve forumdaki konuları bıkmadan usanmadan sabırla inceleyip okuyarak bir yerlere gelebilirsiniz. :saygilar:

Selamlar

Sercan Bey, oncelikle aramiza hosgeldiniz ve yeni hobiiz hayirli ugurlu olsun %p

Ben de Tevfik bey ile ayni fikirdeyim, V911 cok fazla nakit ve vakit harcamayin. Mesela tamir edinceye kadar ucmadan nasil duyarim demissiniz ya, simulator bu isler icin ;) Simde 6 kanal ucurmaya baslasaniz zaten V911 kolay koay el sürmezsiniz ;)

Daha fazla detay icin :

Selamlar

Sercan Bey Hoşgeldiniz,

Keyifli forumlar dilerim. :saygilar:

Selamlar

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Keşke model almadan önce bu siteyi keşfetseydim, almasaydım ve direk sim ile başlasaydım. O kadar yol gittim ta eminönünden bi flybar aldım taktım geldim daha gün bitmeden bu sefer kuyruk motoru yandı heralde çalışmıyor :mad: :mad: bir musibet bin nasihattan iyidir bundan sonra yeni başlıcaklara ders olsun 1 haftada 2 flybar 1 dişli bi kuyruk motoru yedim : :laugh: :D

Sizden emeklerinizden ve sitenizden çok istifade edicez. Teşekkürler :RCKolik:

Selamlar

foruma hoşgeldiniz :)