Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Ben Ömer, İstanbul da yaşamaktayım ve rc - helikopter hobisine ilgi duymaya başladım. Araştırmama dayanarak v977 mi almalıyım yoksa başka bi model mi? Öğrendikten sonra trex 500 almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Aramiza hosgeldin Omer. Simulasyon sonrai v977 Micro modeli guzel bir modeldir.Baktin zevk aliyorsun sonra daha buyuk bir model olabilirsin. Daha fazla detay icin asagidaki onu sana yardimci olacaktir.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
foruma hoşgeldiniz. v977 başlangıç için iyi bir seçim. fakat bazı kronik sorunları var ona göre al. main gear sürekli çıkıyor. sert çarpmalarda rotordaki rulmanlar dağılıyor. yani alacaksanız en az 2 set main gear ve 2 sette rulman alın yanında. pal, pil, vs. yedekleri saymıyorum onlar olması gerekenler zaten
Hoş buldum Bu heliye en çok ihtiyaç duyulan parçalar nelerdir peki? Banggood dan link olarak gönderir misiniz? Geç olmadan parçalarıda alayım helikopter gelmeden. Teşekkürler..