Selamlar

apoki

Yeni Uye
Arkadaşlar merhaba. İsmim Abdullah Yurtoğlu. İstanbulda yaşıyorum. Savunma sanayi sektöründe çalışıyorum.
Bir heves V922 6 kanal helikopter ile bu işe girişmek istedim. Bundan önce çok daha basit bir modelim vardı. Yalnız bu 6 kanal helikopter çok zormuş onu anladım. Sanırım başka bir hobiyle hayatıma devam edeceğim :)

Selamlar

Hoşgeldiniz Abdullah Bey,

Sim çalışmadan 6 kanal heliye geçtiyseniz zorlanmanız çok doğal. Bence forumumuzdaki sim bölümünü inceleyin ve hobiye kaldığınız yerden devam edin.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selamlar

Simle çalıştım. Ancak yeterli değil. Daha çok çalışmak lazım ve zaman ayırmak lazım sanırım. Bisiklete merak saldım bisiklet alacağım. Elimde ki malzemeler de ziyan olmasın diyorum derdim o. Ama ilerde quadcopterlerle ilgili olarak geri dönebilirim.

Selamlar

Hoşgeldiniz :) Hobiyi bırakmakta kararlısınız gibi. Ne tarz bisiklet alacaksınız ? Bisikleti ben de severim. Elimde 20 yıllık şehir/tur bisikleti var. Fazlalıkları kestirdim. Biraz restorasyon istiyor. Incecik teker :D o bisikleti toparlarsam yarış/uzun yol bisikleti olacak :D

Selamlar

Merhaba
Şehir bisikleti almayı düşnüüyorum. Almışken de biraz iyi birşey olsun istiyorum. Şimdilik aklımda Sedona 350 var. KEndi kendimi kandırabilirsem bakalım alcağım bisikleti. Umarım bu iş rc helikopter işine benzemez :)