Selamlar

Serinturk

Yeni Uye
Adı : fırat
Soyadı : serinturk
Nereden : karaman
Mesleği : öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : youtube video
Kullandığım Model(ler) : yok.

merhabalar forumun kurallları varmıs riayet edelim dedim, r10 formunda gördüm birisi kameralı ve telefon kontrollü satıs yapıyor, ben yazanakadar stoktakı ürünlerinisatmış.
bir haftadır arıyorum hepsiburada,gitti gidiyor istedigimce bulamadım. aslında ne istedigimide bilmiyorum, sadece günün stresini atacak yarım saatlik bir zevk diye düşündüm. ben kadar 6 yaşındajki yeğenimnde dikkatini çekecegine eminim en azından bir kaç ay seve seve kullanacağım bir heli arıyorum umarım bulurum:D
iyi forumlar herkeşşşe:)

Selamlar

Merhaba Fırat Bey, öncelikle hosgeldiniz.

Sizin istediğiniz veya aklınızdan geçen heliler ne yazık ki oyuncak sınıfına giriyor. Bu nedenle ömürleri max 10 uçuş ya da 1 hafta oluyor. Sonra en küçük sert çarpmada bir yerleri kırılıyor ve yedek parçası olmadığı için de ya vitrine ya da çöpe gidiyor.

Bu oyuncak sınıfına giren heli, quadro tarzı modeller ne yazık ki forum kapsamımızda bulunmuyor.....

Eğer bu işe ciddi yaklaşır ve gerekli sabrı, emeği harcarım diyorsanız bence bu hobiye başlayın. Yok amaç kısa süreli bir heves ise çok fazla para harcamadan bir oyuncak alın, oynayın ve sonra da atın. Ama sonra neden böyle oldu diye de üzülmeyin, baştan söylemesi ;)

Selamlar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Merhaba Fırat Bey, öncelikle hosgeldiniz.

Sizin istediğiniz veya aklınızdan geçen heliler ne yazık ki oyuncak sınıfına giriyor. Bu nedenle ömürleri max 10 uçuş ya da 1 hafta oluyor. Sonra en küçük sert çarpmada bir yerleri kırılıyor ve yedek parçası olmadığı için de ya vitrine ya da çöpe gidiyor.

Bu oyuncak sınıfına giren heli, quadro tarzı modeller ne yazık ki forum kapsamımızda bulunmuyor.....

Eğer bu işe ciddi yaklaşır ve gerekli sabrı, emeği harcarım diyorsanız bence bu hobiye başlayın. Yok amaç kısa süreli bir heves ise çok fazla para harcamadan bir oyuncak alın, oynayın ve sonra da atın. Ama sonra neden böyle oldu diye de üzülmeyin, baştan söylemesi ;)
tesekkür ederim mehmetagabey, en nihayetinde birisinden baslamak gerekiyor ama fiyatları görünce asgari ücret kadar biraz geri adım attırıyor, belki hosumuza gidicek daha pahalısını alacagiz ama suan icin sadece üstte de dedigim gibi, eğlenecegim birsey gerekli, begenirsem neden almayayım daha iyisini:laugh:)