Selamlar

muhes

Yeni Uye
Adı : Murat
Soyadı : Yardımcı
Nereden : İstanbul Maltepe
Mesleği : Muhasebe
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Gemi modeli yapıyorum.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Youtube videosunun sonunda link verilmiş.
Kullandığım Model(ler) : --

Şu anda hyalen gemi modeli yapmaktayım. ancak rc uçak larda ilgimi çekmektedir. Üye olduğum bir forumda bu konu ile ilgili çalışmalar vardı. Sitenizi gördükten sonra buradan da takip etmek istedim. Şu an için bu konuda hiç bilgisi olmayan birisiyim. Sitenizi inceleyerek yol almaya çalışacağım. Hepinize bol modelli ve kırımsız günler dilerim.

Selamlar

Murat bey aramıza hoşgeldiniz, Cumartesi günleri Formula1 pistindeki otoparklarda toplantı yapıyoruz, aracınız var ise sizide bekleriz hem yakından uçakları görürsünüz hemde tanışmış oluruz

Selamlar

Murat bey aramıza hoş geldiniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selamlar

Aramıza hosgeldiniz Murat Bey :thumbup: Statik modelden dinamik modellere bir geçiş durumu söz konusu galiba :D Modelciliğin bu kısmı da çok zevkli.

Forum olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Hali hazırdaki aşağıdaki paylaşımlara vakit buldukça incelemenizi tavsiye ederim.

En önemlisi de karar vermeden önce buluşmalara katılmaya çalışın. Mesut üstadımızın teklifi sizin için altın değerinde bir teklif :)

Selamlar

Hoşgeldiniz Murat Bey,

Genellikle dinamik model ağırlıklı bir forum olmasına rağmen paylaşmak isteyebileceğiniz statik model çalışmalarınız varsa keyifle takip etmek isteriz. :)

Keyifli forumar. :saygilar:

Selamlar

Vakit buldukça konuları incelemeye çalışıyorum. Çok detaylı bir süreç gibi geliyor. :( Statik yapmaya devam ediyorum. Önceden tekne olarak bir tane çok amatör rc yapmaya çalıştım yüzdüde. Ama çok verimli olmadı. Şu anda işlerim dolayısı ile biraz yoğun bir dönem olmasına rağmen ilk aşamada incelemelere devam edeceğim gibi görnüyor. Birde depron diye bir malzeme ile yapılan modeller vardı gördüğüm. Bunları tavsiye ediyormusunuz.

Selamlar

MURAT YARDIMCI' Alıntı:
Vakit buldukça konuları incelemeye çalışıyorum. Çok detaylı bir süreç gibi geliyor. :( ........
Birde depron diye bir malzeme ile yapılan modeller vardı gördüğüm. Bunları tavsiye ediyormusunuz.
Her yeni başladığımız şeylerde aynı şeyi hissetmiyor muyuz Murat Bey ;) Zamanla her şey yerine oturacaktır.

Yaptığınız statik çalışmalarınızı bizlerle de paylaşmanız, bizleri mutlu edecektir :)

Bence öncelikle simulatör programını forumdan indirip, simulatör çalışmalarına başlayın. Sonra yavaş yavaş demirbaş olan kumanda ve şarj aletini temin edin. Sonra da zaman içerisinde ilk modeliniz kafanızda netleşecektir. Buluşmalar bu konuda size oldukça yardımcı olacaktır.

Depron ya da EPP uçakları şahsen öneririm. Ama dediğim gibi bu konuda acele etmeyin ;)