Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Foruma katılmama yayınladığınız videolar neden oldu. Gerçekten çok başarılı model helikopter videolarınız var, çok faydası oldu. Zaman ayırıp böyle kaliteli ve detaylı videolar yayınladığınız için teşekkürler. Kırımsız uçuşlar.
Yasin Bey, aramıza hosgeldiniz Güzel geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz, hep beraber güzel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
Arkadaşlarımızın da belirttiği gibi, biraz daha kendinizden bahsedersiniz, sizleri daha yakından tanımış oluruz, mesela modelcilik geçmiş ve tecrübeleriniz, şu an sahip olduğunuz modeller....
Haklısınız biraz daha kendimi tanıtmaya çalışayım. Bilgisayar programcısıyım. Yaklaşık 1 yıldır bu hobinin içerisindeyim. Genelde yurtdışı forumlarını takip ederdim taki sizin videolarınızı ve konularınızı görene kadar. Videolar gerçekten çok iyi olmuş, bir dvd de toplansa ilk satın alan kişi ben olurum
Blade Mcpx, 130x, KDS 450, Goblin 500 ve Trex 700E DFC modellerim var. Hepsinede ayrı sevgim var ama mcpx ve 130x in yeri ayrı Şu aralar uçaklara ilgi duymaya başladım. Parkzone Stintson aldım, umarım fazla kırımı olmayan bir başlangıç süreci olur