Selamlar

uurdmc

Yeni Uye
Önceden uçak düşkünüydüm ve uzun zamandır rc uçakların hayalini kuruyordum. Geçenlerde arkadaşımın mikro helikopterini uçururken bunun inanılmaz zevkli olduğunu farkedip aradığım şeyin bu olduğunu düşündüm ve helikopterci olmaya karar verdim :) Tabi kısa zamanda arkadaşın helisini kırıp ona yenisini almaya gidince kendime de bir v911 aldım ve realflight yükleyip eğlenmeye başladım :) O gün bu gündür içimde hep o heyecan var. Umarım bu sene sonuna doğru büyük düzgün bir heli toplayıp uçurmaya başlayabilirim (Sab 700 ya da 770 competition hayali kuruyorum. ya hep ya hiç :halay: ). Bunun dışında Ankara'da yaşıyorum ismim Uğur yaş 26.

Selamlar

Hoşgeldiniz Uğur Bey,

İnşallah hayalleriniz gerçek olur ve bizde güzel videolarınızı izleriz. :thumbup:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selamlar

Hosgeldiniz Uğur Bey %p

Bence madem artık siz de helici oldunuz :laugh: ve simulatör çalışıyorsunuz, V911 ile fazla vakit geçirmeyin derim. 6 kanal profesyonel bir heli alıncaya kadar V922 almanızı tavsiye ederim. Inanın simulatör sonrası, canlı simulatör olarak size büyük keyif verecektir ;)

Şimdiden keyifli forumlar :thumbup:

Selamlar

Çok teşekkürler Türker ve Mehmet Bey,

V911'in sanırım motor ömrü bitmek üzere. Artık iyi ivmelenemiyor ve kuyruk kaçması söz konusu. Trim falan hak getire. Bir de artık çok basit geliyor.

V922 ile ilgili biraz şüphelerim var. 911'de olduğu gibi batarya bitmeye yakın kuyruk ile ana motor devri birbirini tutuyor mu acaba. Biraz daha video izleyip araştırıp öyle karar vereceğim :) Gerçi 100$ riske atılabilir. Planıma koysam iyi olacak.

İyi akşamlar

Selamlar

uğur ekbiç' Alıntı:
Çok teşekkürler Türker ve Mehmet Bey,
...
V922 ile ilgili biraz şüphelerim var. 911'de olduğu gibi batarya bitmeye yakın kuyruk ile ana motor devri birbirini tutuyor mu acaba. Biraz daha video izleyip araştırıp öyle karar vereceğim :) Gerçi 100$ riske atılabilir. Planıma koysam iyi olacak.

İyi akşamlar
İşinizi kolaylaştırayım o zaman :laugh: Ben dahil forum üyelerimizden en az 20 kişi V922 alıp kullandığı şu ana kadar. 1 tek kişi bile, $100 boşuna verdim dememiştir ;) Bu durumda ekonomik durum müsait ise, bence hiç beklemeden 1 tane V922 sipariş verin. Gelinceye kadar da bolca sim çalışması. Sonra da gelsin uçuşlar.

2-3 ay sonra da 450-500 sınıfı 6 kanal heli alır ve yolunuza devam edersiniz :halay: