Selamlar

death.is.live

HeliColic :)
Kendini tanıtmadan soru soranlardanım :eek:
Adı : Erman
Soyadı : Camgöz
Nereden : İstanbul
Mesleği : CG Artist
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırdım
Kullandığım Model(ler) : WLToys V911

Selamlar

Erman bey hoşgeldiniz keyifli forumlar. :saygilar:

Selamlar

Erman Bey aramıza hosgeldiniz %p

Eğer bu hobiden hoslandı iseniz, V911 ile çok fazla vakit kaybetmeden simulator çalışması ile 6 kanala geçiş yapmanızı tavsiye ederim ;)

Selamlar

Hoşgeldiniz Erman Bey,
Erman Camgöz' Alıntı:
...
Mesleği : CG Artist
...
CG Artist'in bir Türkçe karşılığı var mıdır, duymamıştım daha önce ?

Keyifli Forumlar. :saygilar:

Selamlar

Açılımı Computer Graphic olmakla beraber 3 boyutlu görselleştirme olarakta Türkçe mize girmektedir. :D Neden ingilizce diye soracak olursanız el alışkanlığı diyelim (Yabancı sitelerde dolaşmaktan elimiz dilimiz bu şekilde alışıyor). Kullanılan programlar ise; Autocad, 3Ds Max, Photoshop, FumeFx( Eklenti)... gibi gidiyor (Bunlar benim kullandıklarımın bir kısmı daha dünya kadar program mevcut piyasada)

Selamlar

Erman Camgöz' Alıntı:
Açılımı Computer Graphic olmakla beraber 3 boyutlu görselleştirme olarakta Türkçe mize girmektedir. :D Neden ingilizce diye soracak olursanız el alışkanlığı diyelim (Yabancı sitelerde dolaşmaktan elimiz dilimiz bu şekilde alışıyor). Kullanılan programlar ise; Autocad, 3Ds Max, Photoshop, FumeFx( Eklenti)... gibi gidiyor (Bunlar benim kullandıklarımın bir kısmı daha dünya kadar program mevcut piyasada)

Ben ingilizce olmasından ziyade anlamadığım için sormuştum. :laugh: Bilgiler için teşekkürler, yeni birşey daha öğrendik. :)

Selamlar

Erman Camgöz' Alıntı:
Açılımı Computer Graphic olmakla beraber 3 boyutlu görselleştirme olarakta Türkçe mize girmektedir. :D .....
Yeni bir şey daha öğrendik, bilgilendirme için teşekkürler Erman Bey %p