selamlar

mryaktu

Yeni Uye
Merhaba, ben Ragıp Yaktu. 40 yaşındayım.Adana' da yaşamaktayım.Sigortacıyım. Uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü başlayamadığım bu hobiye nihayet zaman ayırabilmekteyim. Öncelikle RC Traktör,Kamyon üzerinde çalışacağım. Öncelikle sizlerlerden Flysky İ6 kumanda ve İA6 reciever hakkında yardım almak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek üyeler varsa sorumlarımı yönlendireceğim.
Teşekkürler

selamlar

Hoş geldiniz,ben o kumandayı kullanıyorum,çok memnunum da traktör vs için daha spesifik bir kumandaya ihtiyacınız olsa gerek.

selamlar

Merhaba, hoşbulduk. Aslında ileride rc uçak kullanmak istediğim için bu kumandayı aldım,normalde traktör,kamyon için daha basit birşey alabilirdim. İlgim giant scale rc uçaklar. Kanat açıklığı 2.5m den uzun olmalı. Havada hantal,ağır seyreden modellerden kullanmak istiyorum. Tabi ki başlangıç için traier model olacak.

Dün nihayet bind yapabildim. Ön tekerleri yönlendirecek servoyu gördü. Ancak arka tekere bağlı motoru çalıştıramadım. Bu konuda sanırım İsmail Tuncay DAL bey yardımcı olabilecek gibi. ayrıca, modele isim vermek istiyorum ama yazdıktan sonra kayıt olmuyor eskiye dönüyor. Kayıt etmenin ince bir yolu mu var acaba? Video ve resim ek'te.

selamlar

Kumandanın görüntüsü.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

selamlar

Hoşgeldiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk