SELAMLAR

tuuurul

Yeni Uye
Merhaba,

Adım Tuğrul. Ankara'da ikamet ediyorum. Mesleğim Makine Mühendisliği olsa da bambaşka bir sektörde ticaretle uğraşmaktayım. Modellerle uğraşmam bir çok arkadaşımız gibi çocukluktan gelmekte. Elimdeki model Honey Bee King 2. Yaklaşık 6 sene önce ikinci el olarak bir arkadaşımdan almıştım motor, esc ve gyro upgrade'li olarak. İkinci el almamın nedeni de ne kadar pratik yapılsa da kazaların kaçınılmaz olması sebebiydi. İlk aldığım zamanlarda çokça uğraşmama ve birçok ayarı tamamlamama rağmen bazı ayarları (özellikle gyro) tam olarak yapamamam nedeniyle uçuş gerçekleştiremememiş ve araya askerlik iş güç vs girdikçe rafa kaldırmıştım. Son zamanlarda tekrar merak saldım ve neredeyse sıfırdan başlayarak incelemelere başladım. Modelin birçok kırım yaşanabilecek parçalarının yedeğini topladım. Malum eski model olması sebebiyle piyasadan tamamen kalkmak üzere. Daha önce hiç uçuş tecrübem (3 kanallılar hariç) olmaması sebebiyle oldukça yavaş ve neredeyse her konuyu sindire sindire geçmeye çalışıyorum. Daha önce yaşadığım uçuramama sorunu gyro ayarları nedeniyle olduğu için şu an iyice özümsemeye çalışıyorum. Yine de illaki forum ekibinin desteğine ihtiyacım olacaktır.

Forumun bu hale getirilmesinde ve aktif olarak kullanılmasında emeği geçen ve zaman ayıran herkese tek tek şimdiden teşekkürler.

Adı : TUĞRUL
Soyadı : ARICI
Nereden : ANKARA (Memleket Rize:)
Mesleği : MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (şu an restoran işletiyorum)
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : HELİ
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: YOKTAN HALLİCE :)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : GOOGLE'A SORULAN HER SORUYA CEVAP VEREBİLMESİ SEBEBİYLE ÇOK ZOR OLMADI :)
Kullandığım Model(ler) : SYMA 3 CH, HONEY BEE KING 2 HENÜZ PERVANE ÇEVİRME SEVİYESİNDE :)

SELAMLAR

tugrul arıcı' Alıntı:
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : GOOGLE'A SORULAN HER SORUYA CEVAP VEREBİLMESİ SEBEBİYLE ÇOK ZOR OLMADI :)
En sevdiğim açıklama tarzı :D Aramıza hoşgeldin Tuğrul :RCKolik:

SELAMLAR

Tuğrul Bey, Aramıza Hoşgeldiniz.

Hepinize teşekkürler. Yakın zamanda soru ve sorunlarımla karşınızdayım :)