Selamlar Saygılar

AdnanBozacı

Yeni Uye
Selamlar.

Adı : Adnan
Soyadı : Bozacı
Nereden : İstanbul
Mesleği : Kalite Kontrol
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak, Quadro, Araba
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Araba: Onroad ve touringciyimdir. Quadarda biraz uçaklarda ise hiç yoktur.
Kullandığım Modeller Vatera V100, Hpi Süper RS4, Fg, Hsp, Maverick
Quadro : Zmr 250 toplama model ve LS127 başlangıç model.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternete araştırırken ve bir kaç arkadaşımında bilgilendirmesiyle.

Quadrolar ve uçaklar ilgimi daha çok çekmektedir. Quad deneyimim bir miktar var ancak uçaklarda da deneyim kazanıp ileride iyi bir kullanıcı olmayı düşünüyorum. Uçaklarda ki sistemleri biliyorum ama bazı püf noktaları bilmiyorum. Forumdaki arkadaşlarımızın da bana yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Araçlar hakkında daha çok bilgiye sahibimdir. Bana ulaşmak için mail atarsanız ya da ararsanız daha hızlı geri dönüş yapabilirim. adnan..barbaros@gmail.com mail adresim, 0531 393 3179 da numaramdır.

İyi günler kazasız sürüşler.

Selamlar Saygılar

Merhaba Adnan Bey,

Öncelikle aramıza hoşgeldin diyoruz %p Uçaklarla ilgili oldukça tecrübeli bir grubumuz var merak etmeyin :) Yeter ki siz öncelikle daha önceki paylaşımları şöyle bir göz atın. Anlaşılmayan hususlar olursa, bizler buradayız :RCKolik:

Selamlar Saygılar

Bir de uçan aletler için "sürüş" ifadesinden uzak durmak lazım...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar Saygılar

Adnan bey hoşgeldiniz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk