Selamlar istanbuldan

İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar selamlar
Seneler önce kelebek hobi diye bir yerden bir kazık yemiş ve bu hobiye küsmüştüm
Şimdi o bir türlü hoover pozisyonda duramayan helikoptere çözüm arıyorum.
Çünkü oğlum helikopterlere bayılıyor(yaşı 2)
Bu eski külüstürü adam edebilme niyetim yok
Lakin konulara senelerce uzak kaldım.
Bana yol gösterecek birini arıyorum yardımları karşısında müteşekkir kalırım.
İngilizce öğretmeniyim aynı zamanda plastik model yapıyorum bu konudaki bilgilerimi paylaşabilirim ben de mukabilinde.
Saygılar selamlar

Adınız / Soyadınız
Mehmet Bıldırcın
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Plastik model, çok eskilerden bir helikopterim vardı
Arkadaşlar selamlar
Seneler önce kelebek hobi diye bir yerden bir kazık yemiş ve bu hobiye küsmüştüm
Şimdi o bir türlü hoover pozisyonda duramayan helikoptere çözüm arıyorum.
Çünkü oğlum helikopterlere bayılıyor(yaşı 2)
Bu eski külüstürü adam edebilme niyetim yok
Lakin konulara senelerce uzak kaldım.
Bana yol gösterecek birini arıyorum yardımları karşısında müteşekkir kalırım.
İngilizce öğretmeniyim aynı zamanda plastik model yapıyorum bu konudaki bilgilerimi paylaşabilirim ben de mukabilinde.
Saygılar selamlar

Eveet Mehmet Bey, demek siz de Kelebek Hobi mağdurusunuz, O kelebek arkadaş çok can yaktı zamanında..
Maalesef böyle bir sürü " HOVER" dahi yapamayan helikopter sattı millete, neyse artık geçmiş olsun diyelim.
Hoş geldiniz.:saygilar:

Son düzenleme:
hoşgeldiniz,malesef böyle insanlarla karşılaşabiliyoruz bu sizin hevesinizi kırmasın,pandemiden önce düzenli olarak uçuşa gidiyorduk İstanbul da ve diğer illerde lakin bir süre ara vermek zorunda kaldık ama 1 aya kalmaz buluşmalar eski hızıyla devam eder diye tahmin ediyorum sizide bekleriz yardımcı oluruz.

Çok teşekkürler arkadaşlar sağolun okuduğum kadarıyla önce bir dx7 alıp simülasyon yapacağız pc de. Benim laptop eski çalışır mı çalışmaz mı göreceğiz. Tavsiyelerinizi bekliyoruz etkinliklere afacanla seve seve katılırım