Selamlar herkese

• Konbuyu başlatan murathanaksoz
  • Başlangıç tarihi
  • 1,050
M

murathanaksoz

Guest
Ben Murathan Aksöz. Ses mühendisiyim, film ve diziler için ses tasarımı müzik vb. işler yapıyorum.

1 ladybird v2
1 v911

im var şimdilik =) Bir yandan da simulasyon ile çıldırmak üzereyim malum mac osx kullanıyorum =/

Ynt: Selamlar herkese

Hosgeldiniz murathan bey keyifli forumlar :RCKolik:

Selamlar herkese

Hoşgeldiniz Murathan Bey,

Bir ara başka arkadaşlarımızda ios'da sim kurmak için uğraşıyorlardı ama sonuç ne oldu bilemiyorum, umarım en kısa zamanda çözersiniz.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selamlar herkese

Hos geldiniz murathan bey, keyifli forumlar :saygilar: :RCKolik:

Selamlar herkese

\m/ ready to lift off :laugh:) teşekkürler

Selamlar herkese

Hosgeldiniz Murathan Bey, keyifli forumlar :thumbup: Bildiğim kadarı ile MAC için tek çözüm şu :

RFS should work quite fine when installing Windows on your Mac with BootCamp.
Basically with BootCamp you install and run Windows as if you are on any other given Windows PC.

Yani 2. işletim sistemi olarak MAC yanında Windows da kurmak :embarras: Eğer başka yöntem bulursanız, bizlerle de paylaşmanızı rica ederiz :)

Selamlar herkese

:) vallahi durum şöyle:

Dynam 6 aldım "heli-x 4.2" simülasyonu ile mac osx 10.6.8 de uçuruyorum :)

Şimdi bootcamp e üşenip parallels ile windows kurdum bir de phoneix kurmayi deneyeceğim :)

Selamlar herkese

Bootcamp yerine parallels kurdum (windows 7) birazdan da phoneix ile dynam 6 yı birbirine tanıtıp uçurabilecekmiyim bakacağım =)

Selamlar herkese

murathanaksoz' Alıntı:
:) vallahi durum şöyle:

Dynam 6 aldım "heli-x 4.2" simülasyonu ile mac osx 10.6.8 de uçuruyorum :)

Şimdi bootcamp e üşenip parallels ile windows kurdum bir de phoneix kurmayi deneyeceğim :)
Simulasyon yazılımı olarak kesinlikle "Real Flight" ya da "Phoenix" kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu yazılımlar tüm dünyaca kabul edilen ve fiziksel modelleme mantığı belli bir seviyeye gelmiş yazılımlar ;)

Selamlar herkese

Evet bol bol okudum :) Umarım çıldırım sonunda real flight a o kadar para vermek zorunda kalmam =)

Ynt: Selamlar herkese

Murathan bey foruma hoşgeldiniz :) keyifli forumlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi