Selamın Aleyküm

HsynA

Yeni Uye
Hayırlı günler. Sonunda merakla takip ettiğim hobime Musa Abi'den alacağım v977 + v911 ile ilk adımı atıyorum. Şimdiden heycan bastı beni. :embarras:
İsmim Hüseyin 24 yaşındayım Karabük'te ikamet ediyorum. Özel bir şirkettin muhasebe departmanında çalışıyorum.
Bu hobide hayli yeniyim temel videolardan başladım forumu incelemeye. Bir çok da yardıma ihtiyacım olacak haliyle.

Artık bende :RCKolik: ailesine katılmış bulunuyorum.

Saygılar...

Selamın Aleyküm

Hoşgeldin hüseyin kardeşim. Bu hobi ile ilgili istediğin kaynağı bulabileceğin ve sana her türlü yardımcı olabilecek abilerimin bulunduğu harika bir forum :RCKolik: . Yeni modellerinle kırımsız bol uçuşlar dilerim.

Selamın Aleyküm

Tekrardan aramıza hoşgeldin Hüseyin. umarım keyifli vakitler geçirirsin...

Selamın Aleyküm

Yeni hobin hayirli olsun Huseyin, aramiza hosgeldin %p

Selamın Aleyküm

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Musa abi ilginden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Yarın olsa da kargo gelse :evil:

Selamın Aleyküm

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. :)

Selamın Aleyküm

Hoşgeldin Hüseyin,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selamın Aleyküm

Hüseyin yardım alabilirmiyim endişen olmasın...Bu forumda çok garip bir şekilde herkes birbirine babasının oğlu gibi yardım ediyor valla.. :RCKolik: :coolxf:

Selamın Aleyküm

Teşekkür ederim abilerim. İnşallah buluşmalara da gelebilirim. O konuda hiç şüphem yok. Musa abi sağ olsun bunu gösterdi. Akşam baya yardımcı oldu.

Selamın Aleyküm

Hoşgeldin huseyin kardeş hayırlı olsun :)
Irtibatta olalim birbirimizi iyi anlariz bende de v977 ile v911 var ;D

Selamın Aleyküm

Teşekkür ediyorum hepinize. Pek keyifle başlayamadım malesef. v977 nin anakart yandı. :( Elinde fazladan yedeği olupta satmak isteyen olursa çok memnun olurum.