selam

bywarm

Yeni Uye
selam ben yasin kocaman aranıza izmir den katılıyorum.
son günlerde Quadcopter e merak saldım youtube den yapım aşamalarını izledim .
hazır kit leri mevcut ken kendi el emeğimle tadını çıkara çıkara parçaları temin edip bu heyecanı ve hazzı bende yaşamak istedim .
burada siz sevgili dostlara ricam bu işleri pek fazla bilmediğimden hangi parça ne işe yarar onları sormak gerekli çözümler ile bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum.
söz konusu hobi biraz pahalı ve meşekatli bende direk parçaların arasında boğulmadan ağır aksak maddi yönden gücümün yettiğince parçaları tek tek temin edip her montaj aşamasında bu heyecanı sizlerle bir yaşamak isterim.
kafamda modeli belirleyip en yakın zamanda konu açıp siz dostlarla gerekli donanım ve parça listesi hazırlayıp en kısa zamanda projeme başlamak isterim .
şimdiden yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim iyi formlar :thumbup:

Adı : yasin
Soyadı : kocaman
Nereden : izmir
Mesleği : peruk, çıt çıt,kaynak imalat
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Quadro) :
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : internet de araştırır ken karşılaştım
Kullandığım Model(ler) :yok

selam

Hoşgeldiniz Yasin Bey,

Forumumuzda quadrokopterler konusunda bilgili birçok arkadaşımız mevcut. Öncelikle forumda açılmış olan konuları taramanızı tavsiye ederim. Takıldığınız yerde bu konuda bilgili arkadaşlarımız eminim size yardımcı olacaklardır.

Keyifli forumlar. :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: bywarm
selam

Aramıza hosgeldiniz Yasin Bey,

İlk projede daha önce paylaşılan bir listeyi tercih etmeniz işinizi epey bir kolaylaştıracaktır. "Ne, ne işe yarar" gibi temel tüm soruların cevapları ekte. Sadece biraz sabır ile okumanız kalıyor. Şimdiden kolay gelsin ;)

• Beğen
Tepkiler: bywarm
selam

Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. Elimden geldiğince eski konuları ve parça listelerini okuyup araştıracağıma emin olabilirsiniz iyi formlar