Selam

gorkyonl1ne

Yeni Uye
Adı : Görkem
Soyadı : Elmas
Nereden : Ankara
Mesleği : Developer-Designer
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : 250 class fpv racing
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : google
Kullandığım Model(ler) : v911

Selam

Aramıza hosgeldiniz Görkem Bey. Gördüğüm kadarı ile heli konusunda meraklısınız.

Tavsiyem öncelikle bir Simulator kumandası alıp simulasyon çalışmalarına başlamanız ve hemen ardın da 6 kanal mikro bir heli (V977) almanız. Daha fazla detayları aşağıdaki konudan erişebilirsiniz ;)

Selam

Hoşgediniz aramıza doğru yerdesiniz iyi forumlar.

Selam

Hoşgeldiniz Görkem Bey,

Bende bir simulatör kumandası edinerek 6 kanallı helilere geçmenizi tavsiye ederim.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selam

Hoşgeldiniz Görkem bey , doğru ve çok güzel bir ortamdasınız........ :saygilar:

Selam

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramıza hosgeldiniz Görkem Bey. Gördüğüm kadarı ile heli konusunda meraklısınız.

Tavsiyem öncelikle bir Simulator kumandası alıp simulasyon çalışmalarına başlamanız ve hemen ardın da 6 kanal mikro bir heli (V977) almanız. Daha fazla detayları aşağıdaki konudan erişebilirsiniz ;)

Herkeze hoşbulduk demek istiyorum.

Tanısma şablonunda da belirttiğim gibi özellikle ilgi duduğum alan 250 classs fpv racing. Ancak tam olarak konuya hakim olana kadar oyalanmak için bir V911 aldım. Ondan öncesinde de similasyon eğitimi mi tamamladım. Özellikle first person view de çok iyi uçtuğumu düşünüyorum (similatorde, tabi simulatorde multirotor yok, heli ve ucaklarda ucuyorum), bakalım bir 250 racer toplamayı başarabilirsem görücez tabi iyimiyim/kötümüyüm. 1 aydır da forumlardan youtubedan cıkmıyorum 250 class toplayabilmek için. Forumda özelikkle bu konuda uzman kişilerin tavsiyeleri benim için cok onemli esirgemeyiniz (forumdaki gerekli topicleri okudum, kendime bir liste yaptim, o listedeki parcalar olurmu olmazmı tarzı)

Selam

İrfan Bey , Nesimi Bey , Zafer Bey bu konuyla ilgili arkadaşlar. Hiçbir yardımıda esirgemiyorlar. Sağolsunlar banada çok bilgi verdiler. Bir ucundan tutarlar mutlaka.