Selam

Hüseyin Cem

Çalışkan Uye
Merhaba rckolik ailesi. Adım Cem, 23 yaşındayım. Memleketim Artvin. Mesleğim ise Elektrik-Elektronik mühendisliği.

Aranıza katıldığım için mutluyum. İlk başta burda kendimizi tanıtmamız önemseniyormuş görmediğim için af buyurun :)

Amatörün de amatörüyüm. Sadece 50 liralık "oyuncak" ve sanırım 2 kanal olan bir heli kullandım. Ve şimdi 6 kanal almaya karar vermiş bulunuyorum. Biraz erken belki ama söz ağızdan çıktı bir kere :D, sim kırım derken öğrenirim diye tahmin ediyorum :)

Hoşgeldiniz, yakın zamanda trex leneceksiniz gibi görünüyor. :yuppi:

Cem bey aramıza hoşgeldiniz en önemlisi simülatör ilk etap da sim.kumandası edinmeye bakın.
sonra da kırım masrafarı nispeten düşük olan ve çok tecrübe kazandıran mikro modellerle başlamanızı öneririm zaten sonrasında modellerin büyüdüğüne hep birlikte şahit oluruz.keyifli forumlar. :RCKolik:

Hoşgeldiniz Cem Bey,

Böyle istekli olduktan sonra bu hobiyi en güzel şekilde hayatınıza dahil edeceğinize hiç süphem yok. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. :)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoş geldiniz. Ve RC Heli yolculuğunuz hayırlı olsun. Keyifli forum ve uçuşlar dilerim.

Selam

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz :thumbup:

Öncelikle yeni hobiniz hayırlı olsun. Şimdiden bol keyifli uçuşlar. Ben de sizin gibi direkt 6 kanal ile başlamıştım. Simulatör desteği ile 6 kanal işini siz de çok rahat yapabilirsiniz.

Kaldı ki artık 6 kanal micro heliler de canlı simulator olarak bizlerle. Bizim zamanımızda yoktu bunlardan :laugh:

Selam

Teşekkür ederim hoşbuldum. :)

Mehmet bey videolar ve ayrıntılı dökümanlar için de size teşekkür ederim elinize sağlık :bravo:

Selam

Tesekkur ederiz ama sadece benim degil tüm RCKolik ailesinin eline saglık. Genelde ben servis eden pozisyondayim :)