S samett6 Yeni Uye Yasaklı Katılım 31 Ağu 2019 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Yaş 34 Konum hatay İlgi Alanı Hiçbiri 31 Ağu 2019 #1 merhaba adım samet hataylıyım arkadaşlar Adınız / Soyadınız samet Nereden Katılıyorsunuz hatay İlgilendiğiniz Model Hiçbiri Var ise Modelcilik Tecrübeniz 1990
LEVENT UYGUN Kıdemli Uye Katılım 9 Tem 2013 Mesajlar 2,950 Tepkime puanı 3,278 Yaş 56 Konum İSTANBUL İlgi Alanı Heli 31 Ağu 2019 #2 samett6' Alıntı: merhaba adım samet hataylıyım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aaaa.. Hüseyin kardeşimiz Samet olarak geri gelmiş.. ama belki Hüseyin de değilmiştir, bilemedim şimdi... Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Tamer Öztürk, Ahmet ATICI, Özgür Öztürk ve 3 diğerleri
samett6' Alıntı: merhaba adım samet hataylıyım arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aaaa.. Hüseyin kardeşimiz Samet olarak geri gelmiş.. ama belki Hüseyin de değilmiştir, bilemedim şimdi... Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,923 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 31 Ağu 2019 #3 Huseyin bey epey inatci çıktı masallah. Ben göndermekten usandım, o geri gelmekten usanmadı. Bu sefer hemen göndermeyelim bakalım izleyelim ne olacak Tepkiler: Hakan Ülgenalp, Tamer Öztürk, Ahmet ATICI ve 3 diğerleri
Huseyin bey epey inatci çıktı masallah. Ben göndermekten usandım, o geri gelmekten usanmadı. Bu sefer hemen göndermeyelim bakalım izleyelim ne olacak