Selam RC severler...

HK75

Yeni Uye
Merhaba Arkadaşlar;
Herkese Selam.
Aslen Giresun lu olup şu an Sakarya da, bazen de Giresun da ikamet etmekteyim.
Otomasyon ve Makine işleri ile uğraşmaktayım. Yaş oldu 40 içimizdeki rc tutkusu ortaya çıktı ve bu site ile tanıştım.
İlk olarak V911 Pro ile bir iki uçuş ardından V977 Sipariş verdim. Ama henüz gelmedi. (klasik 15-20 gün bekleme Durumu)
Bu forumda seviyeli ve güzel paylaşımlar görüyorum. Bu Seviyenin de devam edeceğine inanıyorum.
Ayrıca Teknik bilgi be eğitim açısından çok başarılı buluyorum.
Herkese kırımsız uçuşlar....

Selam RC severler...

Hoşgeldiniz Halil Bey, keyifli forumlar ;)

v977 iyidir, zamanla tabii başka başka modeller de isteyeceksiniz. Başlangıç olarak güzel...

Selam RC severler...

Eyvallah hoş bulduk.

Şimdiden gözümü büyük modellere diktim ama v977 ile 6 kanal olayını iyice pekiştirmek istiyorum şimdilik..

Selam RC severler...

Aramiza hosgeldiniz Halil Bey :thumbup: yeni hobiniz oncelikle hayirli olsun. 6 kanal mikro model olarak dogru bir tercih. Madem siparis verdiniz ve gelmesini bekliyorsunuz, tavsiyem hemen Simulasyon calismalarina baslamaniz ;)

Selam RC severler...

Hoşgeldiniz Halil Bey...
Umarım ihtiyacınız olabilecek malzemeleri ve yedek pilleri de helikopterinizle birlikte sipariş etmişsinizdir.
iyi forumlar.

Selam RC severler...

Selam Mehmet Bey;

Bu forumda Sizin çok katkınız var %p %p bunun için size ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Similasyon kumandasını Pazartesi sipariş vereceğim inşallah. Gelene kadar baya alıştırma yapmam lazım. Malum 6 kanal ve ilk defa 6 kanal kullanacağım.

Selam RC severler...

recai ikinci' Alıntı:
Hoşgeldiniz Halil Bey...
Umarım ihtiyacınız olabilecek malzemeleri ve yedek pilleri de helikopterinizle birlikte sipariş etmişsinizdir.
iyi forumlar.

Hoşbulduk saolun;

5 ad pil ve 22 parçadan oluşan yedek parça kitini aldım birde nolur nolmaz diye ana gövde aldım.
birde Bisiklet için fener tutucu aldım.. :D (konu ile alakası yok ama lazımdı :D..)

Selam RC severler...

Hoşgeldiniz Halil Bey,

V911'den sonra V977'den çok daha fazla keyif alacağınıza eminim.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Selam RC severler...

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Halil Bey,

V911'den sonra V977'den çok daha fazla keyif alacağınıza eminim.

Keyifli forumlar. :saygilar:

teşşekkür ederim.

inşallah kırmadan dökmeden keyifli uçuşlar yaparız.

Selam RC severler...

Hoşgeldiniz Halil Bey, keyifli forumlar.