Mehaba oncelikle ucak almayi dusunuyorum 26 cc benzinli takas dusundugumuz sifir bir ucak var ilanda arkadasin yazdiklari
selam uçak sıfırdır toplandı hiç uçurulmadı inanın toplamaya kalksanız bu fiyata imkansız üstten kanatlı olduğu için uçurması kolay ve dengeli bir uçaktır
ÖZELLİKLER
Seagull Decathlon 120 (K:200cm) SEA-83
26CC RCGF iki zamanlı kurşunsuz benzinli motor (motorun rodajı motor sehpasında yapılmıştır)
3 adet Hitec HS-645MG Ultra Tork Metal Dişli servo aileron ve rudder için
2 adet Hitec HS-485HB Deluxe Servo (Karbonite Dişli) servo elavatör için
1 adet Hitec HS-422 Deluxe Standart Servo gaz servosu
Redevex Manual Yakıt Pompası
iki adet 16x8 ahşap pervane
pervane delme aparatı orijinal rcgf
1 adet 5 amper ubec
servo uzatma kabloları ve y kablolar
2200 mah lipo pil
fy 30 otomatik pilot sistemi bu sistem sayesinde kırım riskiniz %90 azalır uçağı havada düz tutar
uçağı uçurmak için sadece kumanda ve alıcınızı takacaksınız başka hiçbirşeye ihtiyacınız yok inanın fiyat ucuz
kargo ücreti bana ait orijinal kutusunda gönderilecektir
Ucaktan anlayan arkadaslar lutfen bana bilgi versin similasyonda akrobasi ucaklarinda cok basariliyim yaprak dususu yere kuyruk vurma ters vurma sanirim bunda onlari yamamm ama elim alisana kadar is gorurmu ? Arkadaslar sormadan karar vermek istemedim simdiden tesekkurler
selam uçak sıfırdır toplandı hiç uçurulmadı inanın toplamaya kalksanız bu fiyata imkansız üstten kanatlı olduğu için uçurması kolay ve dengeli bir uçaktır
ÖZELLİKLER
Seagull Decathlon 120 (K:200cm) SEA-83
26CC RCGF iki zamanlı kurşunsuz benzinli motor (motorun rodajı motor sehpasında yapılmıştır)
3 adet Hitec HS-645MG Ultra Tork Metal Dişli servo aileron ve rudder için
2 adet Hitec HS-485HB Deluxe Servo (Karbonite Dişli) servo elavatör için
1 adet Hitec HS-422 Deluxe Standart Servo gaz servosu
Redevex Manual Yakıt Pompası
iki adet 16x8 ahşap pervane
pervane delme aparatı orijinal rcgf
1 adet 5 amper ubec
servo uzatma kabloları ve y kablolar
2200 mah lipo pil
fy 30 otomatik pilot sistemi bu sistem sayesinde kırım riskiniz %90 azalır uçağı havada düz tutar
uçağı uçurmak için sadece kumanda ve alıcınızı takacaksınız başka hiçbirşeye ihtiyacınız yok inanın fiyat ucuz
kargo ücreti bana ait orijinal kutusunda gönderilecektir
Ucaktan anlayan arkadaslar lutfen bana bilgi versin similasyonda akrobasi ucaklarinda cok basariliyim yaprak dususu yere kuyruk vurma ters vurma sanirim bunda onlari yamamm ama elim alisana kadar is gorurmu ? Arkadaslar sormadan karar vermek istemedim simdiden tesekkurler