Selamlar arkadaşlar yeni bir model toplama konusu ile karşınızdayım modelimiz Seagull 40 Low Wing Sport Nitro ancak sevdiğim bir arkadaşımın (Oğuzhan) ricası üzerine modeli EP yaptık
NOT: Uçak alttan kanatlı trainerdır , yeni başlayacak arkadaşlarımız yada daha önce köpük uçak zagi vs uçurmuş arkadaşlarımızın rahatlıkla uçurabileceği bir modeldir, nitro versiyonunda motor rolantide iken pervane döndüğü için inişte uzun bir mesafe kat ediyor ama yeni başlayan biri Ep yaparsa , model iniş esnasında gazı tam kapattığımız ve motor durduğu için , ayrıca ep versiyopnu daha hafif olduğu için piste yaklaşma hızı çok daha yavaş ve bu sayede uçak 5 6 metre gibi kısa bir mesafede inebiliyor buda büyük bir avantaj
Uçak motor + servolar Promodelden alındı
Konfigürasyon :
Seagull 40 Low Wing Sport
Jamara Magnum A3520/6-BL 800KV motor
14.8v 4S Lipo
12X6 Master Airscrew Pervane
Hitec HS-325 Deluxe Standart Servolar
Hobby King 60A ESC 4A UBEC
modelin toplama aşamasından fotoğraf yok ne yazıkki 2 gecede 2 uöçak bitirince fotoğraf çekmeye uğraşamadım
uçağın sahibine bikaç ufak işi yaptırıyorum
EP modelin Uçuş vidyosu :
[vimeo]
buda başka bir arkadaşımızın (Mert Kulluk) orjinal halde nitro versiyonu
[vimeo]
NOT: Uçak alttan kanatlı trainerdır , yeni başlayacak arkadaşlarımız yada daha önce köpük uçak zagi vs uçurmuş arkadaşlarımızın rahatlıkla uçurabileceği bir modeldir, nitro versiyonunda motor rolantide iken pervane döndüğü için inişte uzun bir mesafe kat ediyor ama yeni başlayan biri Ep yaparsa , model iniş esnasında gazı tam kapattığımız ve motor durduğu için , ayrıca ep versiyopnu daha hafif olduğu için piste yaklaşma hızı çok daha yavaş ve bu sayede uçak 5 6 metre gibi kısa bir mesafede inebiliyor buda büyük bir avantaj
Uçak motor + servolar Promodelden alındı
Konfigürasyon :
Seagull 40 Low Wing Sport
Jamara Magnum A3520/6-BL 800KV motor
14.8v 4S Lipo
12X6 Master Airscrew Pervane
Hitec HS-325 Deluxe Standart Servolar
Hobby King 60A ESC 4A UBEC
modelin toplama aşamasından fotoğraf yok ne yazıkki 2 gecede 2 uöçak bitirince fotoğraf çekmeye uğraşamadım
uçağın sahibine bikaç ufak işi yaptırıyorum
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
EP modelin Uçuş vidyosu :
[vimeo]
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
buda başka bir arkadaşımızın (Mert Kulluk) orjinal halde nitro versiyonu
[vimeo]
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol