Herkese Merhaba,
2-3 ay önce bir hevesle aldığım ama bir türlü RC hobisine vakit bulamadığım için (Zıpkın, PS4, kara avı diğer hobilerim) bir kenarda bekleyen helikopterimi ve tüm yedeklerini evde duracağına benim gibi meraklı ama vakti olan birisinin uçurması amacı ile satmak istiyorum. 10 defa anca uçurabildim.
Üründe hiçbir ayar sıkıntısı yoktur, sorunsuz uçabilmektedir. Kutusu, orijinal yedekleri(hiç biri kullanılmadı) vb. her şeyi tamdır.
İzmir içi deneyip uçurup öyle vermek tercihim.
V977 Helikopter seti : 300 TL
600 Mah 5'li batarya seti : 75 TL (Orijinal pili 450Mah)
Yedek Parça Seti : 60 TL
Ayrı ayrı satmak aslında tercihim değil bu yüzden hepsini alır iseniz toptan 400 TL (USB dongle hariç)
Helikopter Fotoğrafları;
Pil Seti;
Yedek Seti;
4 ana dişli
4 kuruk pervanesi
4 kuyruk borusu
2 kuyruk motoru ve kablosu
2 Ana pal
Ayrıca, USB Dongle : 30 TL (V977'nin kumandasında soket yok o yüzden paketini bile açmadım)
2-3 ay önce bir hevesle aldığım ama bir türlü RC hobisine vakit bulamadığım için (Zıpkın, PS4, kara avı diğer hobilerim) bir kenarda bekleyen helikopterimi ve tüm yedeklerini evde duracağına benim gibi meraklı ama vakti olan birisinin uçurması amacı ile satmak istiyorum. 10 defa anca uçurabildim.
Üründe hiçbir ayar sıkıntısı yoktur, sorunsuz uçabilmektedir. Kutusu, orijinal yedekleri(hiç biri kullanılmadı) vb. her şeyi tamdır.
İzmir içi deneyip uçurup öyle vermek tercihim.
V977 Helikopter seti : 300 TL
600 Mah 5'li batarya seti : 75 TL (Orijinal pili 450Mah)
Yedek Parça Seti : 60 TL
Ayrı ayrı satmak aslında tercihim değil bu yüzden hepsini alır iseniz toptan 400 TL (USB dongle hariç)
Helikopter Fotoğrafları;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Pil Seti;
Yedek Seti;
4 ana dişli
4 kuruk pervanesi
4 kuyruk borusu
2 kuyruk motoru ve kablosu
2 Ana pal
Ayrıca, USB Dongle : 30 TL (V977'nin kumandasında soket yok o yüzden paketini bile açmadım)