[Satılık]: V922

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Özkan KAYA

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak
Arkadaşlar merhaba, elimde V922 var satılıktır,

1 adet v922 helikopter(mavi)
1 adet kumanda
2 adet 300mAh lık lipo pil
3 adet 500mAH lık lipo pil
2 adet yedek sıfır kuyruk pal
2 adet yedek sıfır ana pal
1 adet alyan anahtar(ana palleri değiştirmek için)
1 adet küçük yıldız tornavida
1 adet yedek sıfır ana dişli
1 adet yedek sıfır kuyruk boom
1 adet şarj sistemi

ve ayrıca yedek servo kolları vardır. Toplam hepsi 190 TL dir.

V922 nin motorları fırçalı motor olduğu için belli bir süre sonra ömrü bittiğinden helikopterin ana motorunu ve kuyruk motorunu daha yeni değiştirdim ve 1-2 uçuş yaptım, .. yani üzerindeki motorları sıfırdır. Kesinlikle kırım ya da şiddetli kaza v.b yaşamadım. model yükselteceğim için satıyorum. Orjinal kutusunda göndereceğim, kargo alıcıya aittir...

Almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Satlık v922

Günceldir, arkadaşlar...

Ynt: [Satılık]: V922

Model yükseltmek isterseniz elimde orjinal align 450 plus DFC var kumandalı vs herşeyle 6 kanal 2.4 futaba kumanda 3gx mr kontrolü align lipo bende Micro düşünüyorum isterseniz anlasabiliriz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ynt: [Satılık]: V922

Recep Şurgun' Alıntı:
Model yükseltmek isterseniz elimde orjinal align 450 plus DFC var kumandalı vs herşeyle 6 kanal 2.4 futaba kumanda 3gx mr kontrolü align lipo bende Micro düşünüyorum isterseniz anlasabiliriz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

ne fiyat düşünüyor sunuz, birde fotoğrafları var mı heli ve parçaların...

Arkadaşlar,

Fiyatta güncelleme yapıyorum, en son fiyat 175 TL dir. Almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın lütfen...

Günceldir, arkadaşlar...

Arkadaşlar,

bir arkadaşımız almak istedi paketi hazırladım ama bir türlü tutar hesabıma geçilmediği için 2 gündür v922 yi iş yerimin yanındaki kargoda bekletiyorum, dolayısı ile arkadaşa satmaktan vazgeçtim,

1 adet v922 helikopter(mavi)
1 adet kumanda
2 adet 300mAh lık lipo pil
3 adet 500mAH lık lipo pil
2 adet yedek sıfır kuyruk pal
2 adet yedek sıfır ana pal
1 adet alyan anahtar(ana palleri değiştirmek için)
1 adet küçük yıldız tornavida
1 adet yedek sıfır ana dişli
1 adet yedek sıfır kuyruk boom
1 adet şarj sistemi

ve ayrıca yedek servo kolları(ball link) vardır. Toplam hepsi pazarlıksız 175 TL dir.

V922 nin motorları fırçalı motor olduğu için belli bir süre sonra ömrü bittiğinden helikopterin ana motorunu ve kuyruk motorunu daha yeni değiştirdim ve 1-2 uçuş yaptım, .. yani üzerindeki motorları sıfırdır. Kesinlikle kırım ya da şiddetli kaza v.b yaşamadım. model yükselteceğim için satıyorum. Orjinal kutusunda göndereceğim, kargo alıcıya aittir... Resimleri en yukarıdaki mesajımda mevcuttur...

selamunaleykum abı ben bu helını almaya karar verdım fıyatı 190 tl dıme benım 3 hafta sonra turnuvam var arkadaslarımla onun ıcın 6 kanal lazım bu helnı bana 200 tlden anlasalım ıstersen acıl almam lazım :saygilar: :saygilar: :saygilar: :RCKolik: LUTFEN SATARMISIN

SIZ hatayda oturuyorsunuz kargo bayacok gecıkebılır kusura bakmyın :embarras: :embarras: :saygilar:

v922 satılmıştır, üzgünüm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...