[Satılık]: V922 (bol yedekli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cahit Kaş

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
SATILMIŞTIR.
Son birkaç aydır evde yatan V922 mi satmak istiyorum. Kumanda, piller, şarj aleti ve yedekleri ile kullanıma hazırdır.

Servo ve anakart ve ana rotor dışında bütün parçaları (swashplate, rulmanlar, ana motor, kuyruk motoru, kuyruk borusu, main frame) sıfırı ile değiştirilip deişimden sonra sadece bir iki test uçuşu yapmıştır. üzerindeki pallarde kullanımı hiç etkilemeyen ufak kozmetik sorunlar mevcuttur. Yedekleri ile uzun süre yedek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.

ikisi eski, ikisi orta halli ve biri sıfır olmak üzere 5 adet lipo pil gönderilecektir. sıfır pil 500mah lik pildir. diğerleri 300 mah dir.

Yanında yedek olarak

2 adet ana dişli

1 adet ana pal

3 adet kuyruk pali

3 adet kuyruk borusu (bunlardan ikisine kuyruk motor yuvası, kablosu ve dikey sabitleyici takılmış durumda. Hatta birinde yedek kuyruk motoru da lehimlenmiş olarak gönderilecektir. Yalnız lehimlerken helikopterin üzerindeki motorun kablo renklerine göre lehimledim. teoride motor dönüş yönü doğru olmalı. kullanılması gerektiğinde dönüş yönünü, helikopter elinizdeyken test etmelisiniz)

1 adet kuyruk motoru (yukarıda sözünü ettiğim motordur)

3 adet kuyruk pervanesi

1 adet ana rotor (kurulu vaziyette)

1 adet ana şaft

ve ufak tefek birkaç parça daha

Fiyat 230 TL (kargo dahil)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ürünün alicisiyim satılmadıysa sahinden get açarak veya kapıda odeme seçeneğimiz varsa alabilirim beni whatsapp varsa ordan ekleyin 05322967953

Sahibinden linki :

ÜRÜNÜ SATIN ALDIM UMARIM SORUN YAŞAMAYACAĞIM BİR CİHAZ OLUR

Hayırlı uğurlu olsun. :saygilar:

Alana da satana da hayirli olsun. Yanliz bu ilk 6 kanal Heli tecrubeniz ise mutlaka simulator calisip oyle deneme ucusu yapin. Aksi halde kirim yasayabilirsiniz. Bir de Paylastigimiz tum V922 konularina mutlaka bir goz atin derim. ;)

Konu kilitlenmis ve Arsive tasinmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...