[Satılık]: Turnigy 9X V2 Kumanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan Ülgenalp

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar , elimde yeni bir kumandam olduğu için , artık kullanmadığım emektar Turnigy 9x'imi satmaya karar verdim.Simülatör kumandası olarak bile kullanmadım.Boş boş duruyor , bir kaç kusuru vardır , ancak elektronik olarak kesinlikle kusuru yoktur ve gayet sağlam çalışmaktadır.Backlight, lipo vs. birşey takmadım , düşünmedim bile , marketlerden alınan pillerle en az 1 ay gideri vardır.Kumandayı 2. el olarak almıştım , daha önceki arkadaş switch'lerin ikisini kaza ile kırmış ve orjinal olmasa da , aynı görevi gören iki toggle switchle değiştirmiş.Ben alırken biliyordum , hiç bir sorunu ya da sıkıntısı olmadı.Ama ben orjinal isterim derseniz , HK'dan orjinallerini birkaç dolar karşılığında alır değiştirirsiniz.
En ince ayrıntısına kadar elimden geldiğince fotoğrafladım , tüm kusurlarını da gösteriyorum, kusurları tamamen görseldir, yanında , ayrı satış açmaya üşendiğim için , sıfır , hiç kullanılmış bir alıcı daha vereceğim.Fotoğraflarda görünmüyor , çekmeyi unutmuşum , orjinal boyun askısı da vardır.Kutusu mutusu yoktur , ama ben gönderirken gayet nazik paketler gönderirim.
Sıfırı 60 dolar artı en ucuz kargosu 40 dolar, toplam 100 dolardır , gümrükçü abilerin insafına kalmak da şans işidir (hele hele bugünlerde en küçük paketler bile didik didik aranırken)
Tamamen elimdeki fazlalık olan ürünü çıkarmak , birinin işine yaraması amacıyla açılmış bir satış ilanıdır , diğer satış sitelerine ya da forumlara açmayacağım bile çünkü kesinlikle ticari amaçlı bir satış değildir.
Kumanda ve iki alıcısına düşündüğüm fiyat 200 TL ' dir. Malesef pazarlık yoktur çünkü uygun olduğunu düşünüyorum.İstenirse kart için ilan açarım ama komisyon ve kargo ücreti alıcıya ait olacaktır...

SATILMIŞTIR

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim......... :saygilar:

Kumandayı ben arıyorum.Ben alabilirim.

Kumanda satılmıştır , Ahmet Beye hayırlı mübarek olsun........ :saygilar:
Konu arşive taşınabilir.......... :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...