Merhaba,
komple alana indirim vardır. Kırımdan sonra toplamak yerine satmaya karar verdim;
uygun fiyatlar yazacağım, pazarlıksız kafamdan geçen fiyatı yazıyorum:
Align DS510m servo 50TL ( 1'i dişli sıyırdı o bedelsizdir, 2 adet mevcut )
Align DS525m rudder servo 60TL
Align RCE - BL70G esc - 100TL
Align 500mx - 100TL
Kbar mini ( sarı ) - 100TL
Kitin toplamak için canopy, canopy holder, bottom plate 'e ihtiyacı vardır. ( İhtiyati olarak main shaft öneriyorum ). Kırımda zarar gören parçalar, dişliler vs. yenilenmiştir. Fotoda main rotor görünmüyor o çıkmamış, almayı düşünene whatsapp'tan detaylı foto atarım.
Bu parçalar hariç elimdeki hali ile 350TL'dir. Doların 3 TL olduğu günümüzde re-kit yapacak kadar yedeğiniz olmuş olur.
Kuyruk - gövde toplanmış ve kullanıma hazır olarak ayrı satabilirim.
Bunlarla beraber sıfıra yakın kondüsyonda ds515m combo bulunmaktadır, 250TL'ye bırakıyorum.
komple alana indirim vardır. Kırımdan sonra toplamak yerine satmaya karar verdim;
uygun fiyatlar yazacağım, pazarlıksız kafamdan geçen fiyatı yazıyorum:
Align DS510m servo 50TL ( 1'i dişli sıyırdı o bedelsizdir, 2 adet mevcut )
Align DS525m rudder servo 60TL
Align RCE - BL70G esc - 100TL
Align 500mx - 100TL
Kbar mini ( sarı ) - 100TL
Kitin toplamak için canopy, canopy holder, bottom plate 'e ihtiyacı vardır. ( İhtiyati olarak main shaft öneriyorum ). Kırımda zarar gören parçalar, dişliler vs. yenilenmiştir. Fotoda main rotor görünmüyor o çıkmamış, almayı düşünene whatsapp'tan detaylı foto atarım.
Bu parçalar hariç elimdeki hali ile 350TL'dir. Doların 3 TL olduğu günümüzde re-kit yapacak kadar yedeğiniz olmuş olur.
Kuyruk - gövde toplanmış ve kullanıma hazır olarak ayrı satabilirim.
Bunlarla beraber sıfıra yakın kondüsyonda ds515m combo bulunmaktadır, 250TL'ye bırakıyorum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol