[Satılık]: Trex 450 dfc

• Konbuyu başlatan ovazserkan
  • Başlangıç tarihi
  • 877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

ovazserkan

Guest
Temiz ciziksiz bile diyebilirim degisen hicbir parcasi yok herseyi algin kumanda t6 algin tasima tantasi ile birlikte 1000 tl istiyorum uzerinde ana pal yok kucuk bi kaza sonucu catlama oldugu icin soktum resimleri en yakin zamnda yuklicem

Celalettin Yazkan' Alıntı:
sanırım ilan İngilizceden Google translate ile çevrilmiş. :-\

Bence ingilizceden çevirirken fransızcayı seçmiş. :eek:

Satış ilan kuralları gereği ilana resim ilavesi zorunludur. Lütfen aşağıdaki konuda açıklandığı şekilde resim ilavesi yapınız.

Ayrıca İlan'da anlam bozukluğu ve yazım hataları bulunmaktadır. Lütfen bu kısımları da düzeltiniz.

Pardon kusura bakmayin kumdansiz fiyatina 800 istryen var
helikopter kumanda ve tasima tantasi beraber bir fiyat herseyi algin

serkan ovax' Alıntı:
Pardon kusura bakmayin kumdansiz fiyatina 800 istryen var
helikopter kumanda ve tasima tantasi beraber bir fiyat herseyi algin

Serkan , biz istediğin fiyata ya da ne talep ediyorsan ona bakmıyoruz.
Birincisi ; Türkçe imla kurallarını tamamen alt üst eden bir yazın var önce onu düzeltmeni rica ediyoruz...

İkincisi ; Helini ister bedava ver ister bin lira iste , bu kimseyi alakadar etmez , tamamen senin tercihin saygı duyarız...

Üçüncüsü ; Ortada satmak istediğin ürünlere ilişkin ne bir resim ne bir video var , kimse böyle bir ilanla ilgilenmez buna özellikle dikkat et lütfen...

Dördüncüsü ; Sana karşı forum yönetimi olarak iyimser davranıldığını düşünüyorum , çünkü tanışma konusu ardından daha bir paylaşımda bulunmadan ,birşeyler almaya satmaya çalışan arkadaşlarımıza , foruma katılıp paylaşım yapmaktan çok , forum altyapısını kullanıp ürününü bir an önce elden çıkarmaya çalışan tüccar zihniyetli kişiler olarak değerlendirdiğimizi de hatırlatmak istiyorum. :saygilar:
Ancak sen istisnasın , yönetim müdahelede bulunmadığına göre , hiç olmazsa lütfen güzel bir ilan yapmanı rica ediyoruz.........

Evet dediklerimde hakli olabilirsinzi iyimserligi zaten yaptiginizi dusunuyosunuz fakat yorumlar acik okunuyo tskler bende bu yuzden resim yuklemiyorum
guzel alisveris yapiyodum burdan. Dun v977 aldim
konu kilit olabilir uyelige son

serkan ovax' Alıntı:
Evet dediklerimde hakli olabilirsinzi iyimserligi zaten yaptiginizi dusunuyosunuz fakat yorumlar acik okunuyo tskler bende bu yuzden resim yuklemiyorum
guzel alisveris yapiyodum burdan. Dun v977 aldim
konu kilit olabilir uyelige son
Yapılan Talep üzerine ÜYELIK SILINMIŞ ve konu KILITLENMIŞTIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...