[Satılık]: Spektrum DX7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mevlüt yılmaz

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
SATILMIŞTIR.

Yeni kumanda aldığım için Aktif olarak kullandığım spektrum dx7 satlıktır.
Ürünün hiçbir sıkıntısı yoktur. Kozmotik olarak çok iyi durumdadır zaten resimlerden anlaşılıyor.
Orjinal pilinin yanında Thk dan almış olduğun lipo pil ile birlikte verilecektir. Satalit yoktur.
Dsm2 satellite i varsa alacak kişinin, Ar7000 de verilebilir.
Sanal pazardan site komisyonu ödenmek suretiyle ilan açılır.
Fiyat olarak 400 lira istiyorum. Forum içi biri alırsa biraz indirim yapılır.
Alana hayırlı olsun

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Spektrum DX7

Mevlüt Bey, almış olduğunuz 6 kanal kumanda ile spirit fbl ünitenin rescue özelliğini kullanabilecekmisiniz?

Spektrum DX7

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Mevlüt Bey, almış olduğunuz 6 kanal kumanda ile spirit fbl ünitenin rescue özelliğini kullanabilecekmisiniz?

Ben cevap vereyim kullanabilecek Tevfik abi ;)

Aslında bunlara videolarda değineceğiz hep ama sen yabancı değilsin :D

7.kanalı hiç kullanmıyoruz yani bank switchink yapmıyoruz. Bank0 a special functionlardan birini, rescue acro yu tanımlıyoruz. 5.kanal olan gear kanalından tail gaini kontrol ediyoruz alışıldığı üzere. İki değer tanımlıyoruz, 0 pozisyonunda +60%, 1 pozisyonunda -60% yaptık mı tamamdır. Normalde headlock modda... Butona basınca headlock+function modda... Tabii switch olarak da butonu belirleyeceğiz çünkü rescue olayına çok gidiyor.

Spektrum DX7

Rasim gayet güzel açıklamışsın teşekkür ederim .

Spektrum DX7

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ben cevap vereyim kullanabilecek Tevfik abi ;)

Aslında bunlara videolarda değineceğiz hep ama sen yabancı değilsin :D

7.kanalı hiç kullanmıyoruz yani bank switchink yapmıyoruz. Bank0 a special functionlardan birini, rescue acro yu tanımlıyoruz. 5.kanal olan gear kanalından tail gaini kontrol ediyoruz alışıldığı üzere. İki değer tanımlıyoruz, 0 pozisyonunda +60%, 1 pozisyonunda -60% yaptık mı tamamdır. Normalde headlock modda... Butona basınca headlock+function modda... Tabii switch olarak da butonu belirleyeceğiz çünkü rescue olayına çok gidiyor.

Mevlüt Bey'in konuyu mındar ediyorum kusura bakmasın artık. :) Benim kumandam 6 kanal , spirit alırsam kumandayı değiştirmem gerekir diye düşünüyordum. Bu habere sevindim. :halay:

Spektrum DX7

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Benim kumandam 6 kanal , spirit alırsam kumandayı değiştirmem gerekir diye düşünüyordum. Bu habere sevindim. :halay:

Yaa Tevfik abi lütfen, Spirit bu ;) Öyle bazı pahalı üniteler gibi çok beklentileri yok... İşini iyi yapıyor ama mütevazi :laugh:

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Mevlüt Bey'in konuyu mındar ediyorum kusura bakmasın artık. :) Benim kumandam 6 kanal , spirit alırsam kumandayı değiştirmem gerekir diye düşünüyordum. Bu habere sevindim. :halay:
Önemli değil Tevfik abi. 6 kanal kumandanla da gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Rasim Öztürk' Alıntı:
Yaa Tevfik abi lütfen, Spirit bu ;) Öyle bazı pahalı üniteler gibi çok beklentileri yok... İşini iyi yapıyor ama mütevazi :laugh:
Cok teessüf ederim ama dx6 da HC-3sx de gayet guzel çalışıyor :) :) (henuz test etmedim ama öyle olması lazım :) )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Cok teessüf ederim ama dx6 da HC-3sx de gayet guzel çalışıyor :) :) (henuz test etmedim ama öyle olması lazım :) )

rescue da çalışıyor mu rescue? Önemli olan o :) Yoksa her ünite çalışır 6 kanalda Mehmet abi, spirite has bir durum olmaz bu :)

Kumanda foruma yeni üye olacak ki belkide olmuştur. Onur Eroğlu arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun. Konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...