- İlgi Alanı
- Uçak
Merhaba arkadaşlar,daha önce verdiğim siparişim geç kaldığı için verdiğim ikinci siparişimin de gelmesiyle elimde fazla olan bu pilleri satıyorum.Pilleri hiç kullanmadım, kesinlikle sıfırdır ve üretim tarihleri yenidir.Sorun çıkması halinde iade edilebilir.Bir süredir kullandığım bir marka,kesinlikle çok güçlü.Zop power piyasada bilinen bir markadır..Fiyat tane fiyatıdır. Piller 2200mah,30C dir.Pek cok kisi 65-80 araliginda fiyat istiyor bu nedenle fiyatin cok makul oldugunu dusunuyorum.
Pervanelerde sıfırdır,kaç adet isterseniz alabilirsiniz.Her takımda 1cw,1ccw mevcut.
Pillerin tanesi: 55 liradır.
Pervanelerin tanesi: 3 liradır.
Toplu alımlarda kargoyu ben karşılayacağım.
Edit: İsmail bey ikinci defadır mesajınızı siliyorum. Lütfen satılanları veya rezerve olanları ilk konuyu güncelleyerek bildirin. Yeni mesaj atarak konuyu güncellemeyin. Güncellemeler haftada bir yapılıyor forumumuzda.
Pervanelerde sıfırdır,kaç adet isterseniz alabilirsiniz.Her takımda 1cw,1ccw mevcut.
Pillerin tanesi: 55 liradır.
Pervanelerin tanesi: 3 liradır.
Toplu alımlarda kargoyu ben karşılayacağım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Edit: İsmail bey ikinci defadır mesajınızı siliyorum. Lütfen satılanları veya rezerve olanları ilk konuyu güncelleyerek bildirin. Yeni mesaj atarak konuyu güncellemeyin. Güncellemeler haftada bir yapılıyor forumumuzda.