- Web sitesi
- www.drilkersonmez.com
- İlgi Alanı
- Heli
Sbach 342 3D Art-tech (Siyah-Beyaz-Kırmızı)(ARF)
Özellikleri
★ Uzunluk: 1150mm/45.3in
★ Kanat uzunluğu: 1250mm/49.2in
★ Yükseklik: 370mm/14.6in
★ Pervane: 12×6
★ Ağırlık (Batarya Hariç): 1340g/47.3 oz
★ Uçuş Ağırlığı (Batarya Dahil): 1610g/56.8 oz
Teknik Özellikleri
★ Motor: Out runner brushless ST3511
★ ESC: 40A brushless
★ Servo: 9g×2,17g×2
Gerekenler:
★ Batarya: 14.8v 2400-2500
★ Enaz 4kanallı Expo D/R Mix Özellikeri olan Kumanda
★ Şarj Aleti
Model bir kez uçmuştur, uçakçı arkadaşlarımızdan tam not almıştır , kusursuzdur. Önden pervaneli uçaklar pek sarmadı , EDF modelime ek pil almak için satılıktır. (Hanımın söylenmeleri yüzünden değil yani )
Modeli THK dan aldım. EPO olmasına rağmen modülerdir. Tüm montajı yapıştırıcı kullanılmadan yapılıyor. Taşırken büyük kolaylık oluyor. Orjinal kutusuna tekrar koyarak rahatlıkla kargoya verilebilir.
Tüm gövde parçaları da dahil yedekleri THK da mevcuttur. 4S pille çalışır, 3S pilli muadillerine göre çok daha performanslı bir modeldir. Yanında bir adet yedek pervanesi (Xoar marka) hediyedir.
Modelin orjinal prop adaptörünün problemli olduğu ve havada pervane fırlaması yaptığını öğrendiğim için modeli uçurmadan sağlam bir prop adaptörü alarak değiştirdim şimdi taş gibi oldu.
Bana kargo dahil maliyeti 500 TL oldu , 400 TL ye veriyorum.
Batarya isteyen olursa elimde modele uygun bir adet Optipower 4S 2650 mah 30C bir kaç kez kullanılmış batarya da mevcut fiyatı : 150 TL
Modelin üzerinde Copilot II dengeleyici , oto hover ve belli irtifaya gelindiğinde modeli yükselterek yer değmesini engelleyen sistem mevcut. Arzu eden olursa barometrik sensörü ile birlikte bu sistem 450 TL
Modelin kendi fotoğraflarını ekleyeceğim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Özellikleri
★ Uzunluk: 1150mm/45.3in
★ Kanat uzunluğu: 1250mm/49.2in
★ Yükseklik: 370mm/14.6in
★ Pervane: 12×6
★ Ağırlık (Batarya Hariç): 1340g/47.3 oz
★ Uçuş Ağırlığı (Batarya Dahil): 1610g/56.8 oz
Teknik Özellikleri
★ Motor: Out runner brushless ST3511
★ ESC: 40A brushless
★ Servo: 9g×2,17g×2
Gerekenler:
★ Batarya: 14.8v 2400-2500
★ Enaz 4kanallı Expo D/R Mix Özellikeri olan Kumanda
★ Şarj Aleti
Model bir kez uçmuştur, uçakçı arkadaşlarımızdan tam not almıştır , kusursuzdur. Önden pervaneli uçaklar pek sarmadı , EDF modelime ek pil almak için satılıktır. (Hanımın söylenmeleri yüzünden değil yani )
Modeli THK dan aldım. EPO olmasına rağmen modülerdir. Tüm montajı yapıştırıcı kullanılmadan yapılıyor. Taşırken büyük kolaylık oluyor. Orjinal kutusuna tekrar koyarak rahatlıkla kargoya verilebilir.
Tüm gövde parçaları da dahil yedekleri THK da mevcuttur. 4S pille çalışır, 3S pilli muadillerine göre çok daha performanslı bir modeldir. Yanında bir adet yedek pervanesi (Xoar marka) hediyedir.
Modelin orjinal prop adaptörünün problemli olduğu ve havada pervane fırlaması yaptığını öğrendiğim için modeli uçurmadan sağlam bir prop adaptörü alarak değiştirdim şimdi taş gibi oldu.
Bana kargo dahil maliyeti 500 TL oldu , 400 TL ye veriyorum.
Batarya isteyen olursa elimde modele uygun bir adet Optipower 4S 2650 mah 30C bir kaç kez kullanılmış batarya da mevcut fiyatı : 150 TL
Modelin üzerinde Copilot II dengeleyici , oto hover ve belli irtifaya gelindiğinde modeli yükselterek yer değmesini engelleyen sistem mevcut. Arzu eden olursa barometrik sensörü ile birlikte bu sistem 450 TL
Modelin kendi fotoğraflarını ekleyeceğim.